aktuális híreink

Rájuk is figyelünk

Így teljesítettek a kölcsönben szereplő Honvéd-játékosok

2018-10-10 09:49:00

Sorozatunkban hétről hétre összegyűjtjük, hogy miként teljesítettek az elmúlt héten a Budapest Honvéd FC kölcsönjátékosai, hiszen őket sem tévesztjük szem elől, s drukkolunk nekik, hogy jól szerepeljenek ideiglenes állomáshelyükön.

NB I

Lukács Dániel (Újpest): a lila-fehérek 2–0-ra győzték a PAFC együttesét, Lukács Dániel a 83. percben lépett pályára

NB II

Tömösvári Bálint (Kaposvár): otthon a Győr (2–2), idegenben a Békéscsaba (1–1) ellen ikszelt a Kaposvár, Tömösvári az utóbbi találkozón lépett pályára, s játszotta végig a meccset.

Hejreczki Kristóf (Gyirmót): a Gyirmót otthon 2–0-ra nyert a Cegléd ellen, majd kikapott 1–0-ra Zalaegerszegen. Hejreczki mindkétszer kezdő volt, előbb a 82., aztán a 80. percben cserélték le.

Erdélyi Botond, Hegedűs Márk (Dorog): a Monorral otthon, a Vasassal idegenben végzett 1–1-re a Dorog. A Monor ellen mindkét játékosunk kezdő volt, Erdélyi végigjátszotta a meccset, Hegedűst a 71. percben cserélték le, míg a Vasas ellen, Erdélyi kezdőként lépett pályára, s a helyére állt be Hegedűs a szünetben.

Gergényi Bence (ZTE): Soroksáron 4–1-re nyert, majd otthon 1–0-ra győzött a Gyirmót ellen az NB II-es tabella élére álló ZTE, Gergényi Bence mindkét mecset végigjátszotta.

Stoiacovici Dávid (Duna Aszfalt TVSE): a Tiszakécske előbb hazai pályán nyert 2–0-ra a Csákvár ellen, majd Győrben játszott 1–1-es döntetlent, Stoiacovici az utóbbi találkozón kapott lehetőséget, kezdőként 65 percet volt pályán.

Bíró Ákos (Balmazújváros): hazai pályán 1–1-t játszott a Balmazújváros a Siófok ellen, míg Csákváron 3–0-ás vereséget szenvedett, Bíró az előbbi találkozón játszott, csereként lépett pályára az 57. percben.

Raul Palmes (Kazincbarcika): 4–0-ás győzelem otthon a Budaörs ellen, majd 3–1-es siker Cegléden, Palmes mindkét mérkőzésen kezdő volt, s mindkettőn 90-90 percet töltött a pályán.


honvéd tv

Budapest Honvéd Youtube csatorna
A Bozsik Stadion bontásának újabb fázisa - kattintson a lejátszáshoz!
Kattints ide a Honvéd TV legfrissebb adásaiért!
Budapest Honvéd klubkártya kiváltás
Adója 1%-val támogassa a kispesti utánpótlást!

Fotók

tovább a fotógalériákhoz!