aktuális híreink

Rájuk is figyelünk

Így teljesítettek a kölcsönben szereplő Honvéd-játékosok

2018-11-14 10:51:00

Sorozatunkban hétről hétre összegyűjtjük, hogy miként teljesítettek az elmúlt héten a Budapest Honvéd FC kölcsönjátékosai, hiszen őket sem tévesztjük szem elől, s drukkolunk nekik, hogy jól szerepeljenek ideiglenes állomáshelyükön.

NB I

Lukács Dániel (Újpest): 4–1-re nyert az Újpest a kisvárdai ködben, Lukács a volt honvédos Zsótér Donát helyére állt be a 87. percben.

NB II

Tömösvári Bálint (Kaposvár): hazai pályán 1–0-ra nyert a Balmazújváros ellen, majd a Vác vendégeként játszott 0–0-ás döntetlent a Kaposvár, Tömösvári mindkétszer kezdő volt és a szünetben cserélték le.

Hejreczki Kristóf (Gyirmót): Csákváron 3–2-re, hazai pályára pedig a Győr ellen nyert 2–1-re a Gyirmót, Hejreczki mindkétszer kezdő volt, Csákváron gólt szerzett, az előbbi meccsen a 65., utóbbin a 82. percben cserélték le.

Erdélyi Botond, Hegedűs Márk (Dorog): Békéscsabán 2–1-re kikapott majd otthon játszott 1–1-et a Dorog a Nyíregyházával. Békéscsabán Erdélyi volt kezdő, és őt váltotta Hegedűs az 57. perc, míg a Nyíregyháza ellen Hegedűs kezdett, és Erdélyi állt be helyette a 79. percben.

Gergényi Bence (Zalaegerszeg): a Cegléddel szemben 1–0-ra, Budafokon pedig 3–2-re nyert a ZTE, Gergényi mindkét mérkőzést végigjátszotta.

Stoiacovici Dávid (Duna Aszfalt): a Budafok ellen otthon 3–0-ra, Balmazújvárosban pedig 2–1-re nyert a Tiszakécske, Stoiacovici az előbbi meccsen a 73. percben állt be, a másodikon a kispadon ült.

Bíró Ákos (Balmazújváros): Kaposváron 1–0-ra, majd otthon a Duna Aszfalt ellen 2–1-re kapott ki a Balmazújváros, Bíró Ákos mindkétszer kezdő volt, az előbbi meccset végigjátszotta, az utóbbin sárga lapot kapott és a 64. percben cserélték le.

Raul Palmes (Kazincbarcika): Siófokon 5–1-re győzött a Kazincbarcika, amely aztán hazai pályán 3–2-re kapott ki a Csákvártól, Palmes mindkét meccset végigjátszotta.


honvéd tv

Budapest Honvéd Youtube csatorna
A Bozsik Stadion bontásának újabb fázisa - kattintson a lejátszáshoz!
Kattints ide a Honvéd TV legfrissebb adásaiért!
Budapest Honvéd klubkártya kiváltás
Adója 1%-val támogassa a kispesti utánpótlást!

Fotók

tovább a fotógalériákhoz!