aktuális híreink

Régió válogatott

Adok-kapok volt az FC Volendam ellen

2018-05-03 09:43:00

A HONVÉD-MFA U14 Régió Válogatott izgalmas és változatos mérkőzésen döntetlent ért el az FC Volendam U13-as csapata ellen. Az első félidőt a válogatott, míg a másodikat a hollandok nyerték 2–1-re. 

Végeredmény: 3–3 (2–1)

Góllövők: IHÁSZ, KÓSA, PANYI

A fizikailag erős és gyors válogatottunk ellen, a fiatalabb játékosokból álló holland csapat szervezett és kreatív játékkal lépett fel. Izgalmas, párharcokkal tarkított mérkőzésen végül 3–3-as döntetlen született. A partneregyesületeinkből érkező játékosoknak gratulálunk, emlékül mindenki Honvéd mezt vihetett haza. Köszönet a szakmai stábnak, ifj. Buzsáky Ákosnak, Kemény Kristófnak, Mlecsenkov Mátyásnak és Vatai Attilának, valamint mindenkinek aki segített a válogatottnak.

A második mérkőzésen: ESMTK U16/17 – FC VOLENDAM U15  0–3 (0–0) 

Ikarus és Gyöngyösi játékosokkal megerősített hazai csapat az első félidőben egyenrangú ellenfele volt a vendégeknek, akik a második félidőben gyors játékosaik révén szerezték góljaikat és megérdemelten győztek. Gratulálunk a résztvevőknek itt is, köszönet a házigazda ESMTK Alközpontnak, hogy biztosította a Zodony utcai komplexumot.

fotó: FC Volendam U13-as csapata


honvéd tv

Budapest Honvéd Youtube csatorna
A Bozsik Stadion bontásának újabb fázisa - kattintson a lejátszáshoz!
Kattints ide a Honvéd TV legfrissebb adásaiért!
Budapest Honvéd klubkártya kiváltás
Adója 1%-val támogassa a kispesti utánpótlást!

Fotók

tovább a fotógalériákhoz!