aktuális híreink

Remek közösség

A sikerek erősítik a hitet és az önbizalmat.

2018-08-12 21:59:00

Negyedik mérkőzésén a negyedik győzelmét aratta a Budapest Honvéd FC az OTP Bank Ligában, csapatunk ráadásul megszerezte első idegenbeli sikerét, és az FTC mellett csak a Honvéd büszkélkedhet hibátlan mérleggel az NB I-ben.

„A mérkőzés nagy részében a mi akaratunk érvényesült, meg tudtuk valósítani azokat a dolgokat, amelyeket előzetesen terveztünk – mondta Supka Attila az összecsapást követő sajtótájékoztatón. – A találkozó elején volt egy kis problémánk a védekezéssel, nem helyezkedtünk elég közel az emberekhez, utána viszont masszívak voltunk, és a masszív védekezésből jól indultunk meg előre, több gólszerzési lehetőségünk is adódott. Ha figyelmesebbek vagyunk, a mérkőzés végén is betalálhattunk volna, de a legfontosabb, hogy a negyedik meccsünket is meg tudtuk nyerni. Nagyon jó közösség alakult ki az öltözőben, és a pályán is mindent megtesznek egymásért a játékosok. A szezon előtt sokat beszéltünk arról, hogy elment két csatárunk, de bizonyítottuk, hogy a középpályáról is képesek vagyunk gólt lőni, a támadóink is eredményesek, nyolcból hat mérkőzést megnyertünk eddig, ami erősíti a hitet és az önbizalmat.”

Supka Attila után Kuttor Attila, a Mezőkövesd edzője érkezett, aki elmondta, tipikus egygólos mérkőzést játszott a két csapat, s noha együttese mindent megtett a sikerért, egy szerencsétlen szituáció után hátrányba került, támadásban pedig hiányzott az átütőerő a gárdából.

„Azt is tegyük hozzá, hogy nem volt könnyű feltörni a Honvéd védekezését, az egy nullás hátrány után sem futballoztunk rosszul, de ahogy mondtam hiányzott az átütőerő a csapatból a befejezéseknél, ezért nem tudtunk gólt szerezni” – tette hozzá Kuttor Attila.


honvéd tv

Budapest Honvéd Youtube csatorna
A Bozsik Stadion bontásának újabb fázisa - kattintson a lejátszáshoz!
Kattints ide a Honvéd TV legfrissebb adásaiért!
Budapest Honvéd klubkártya kiváltás
Adója 1%-val támogassa a kispesti utánpótlást!

Fotók

tovább a fotógalériákhoz!