aktuális híreink

Rendőrségi közlemény

Kiemelt biztonsági kockázatú a Vasas elleni találkozó

2018-05-31 13:31:00

A BRFK XIX. kerületi Rendőrkapitánysága az alábbi közleményt juttatta el klubunkhoz:

Tisztelt Szurkolók!

A labdarúgó OTP Bank Liga fordulójában a Budapest Honvéd FC – Vasas FC labdarúgó mérkőzés 2018. június 02-án 19.00 órai kezdettel kerül megrendezésre a Budapest XIX. kerületi Bozsik Stadionban.

A mérkőzés kiemelt biztonsági kockázatú, ezért az alábbi korlátozásokat fogja a rendőrség életbe léptetni:

A Puskás Ferenc utca lezárásra kerül a Hengersor utca és a III-as kapu közötti szakaszon, oda csak az engedéllyel rendelkezők léphetnek be. Kérjük a hazai szurkolókat, hogy a gépkocsikkal lehetőleg a Hofherr Albert utcában, vagy a Hengersor utcában parkoljanak.

Kérjük azokat a szurkolókat, akik a Budapest XVIII. kerület irányából közelítik meg a Bozsik Stadiont, hogy az Üllői út – Hengersor utca, vagy Hofherr Albert utca útvonalon érkezzenek a mérkőzésre.

A korlátozás miatt a BKV a 93-as viszonylatszámú autóbuszt kerülő útvonalon, az Üllői út – Darányi I. utcán közlekedteti. Kérjük az útvonal tervezésénél ezt a tényt is vegyék figyelembe.

A mérkőzést követően a Puskás Ferenc utca zárva marad a vendégszurkolók elvonulásáig, így a Budapest XVIII. kerület irányába vagy kerülővel, vagy körülbelül 20 perc várakozás után lehet majd eltávozni.

A kapuk már 17.00 órától nyitva lesznek, ezért kérjük, hogy időben érkezzenek a mérkőzésre.

Felhívjuk a Tisztelt Szurkolók figyelmét, hogy a pirotechnikai eszközök használata, illetve birtoklása is szabálysértést képez, annak feltalálása esetén az azt birtokló személlyel szemben minden esetben szabálysértési eljárást kezdeményezünk!

Köszönjük megértésüket!

BRFK XIX. kerületi Rendőrkapitányság


honvéd tv

Budapest Honvéd Youtube csatorna
A Bozsik Stadion bontásának újabb fázisa - kattintson a lejátszáshoz!
Kattints ide a Honvéd TV legfrissebb adásaiért!
Budapest Honvéd klubkártya kiváltás
Adója 1%-val támogassa a kispesti utánpótlást!

Fotók

tovább a fotógalériákhoz!