aktuális híreink

Rendőrségi tájékoztató

Szombaton találkozó a Puskás szobornál

2016-10-17 14:43:41

Tisztelt Szurkolók!

Az OTP Bank Liga következő NBI-es labdarúgó fordulójában 2016. október 22-én 18.00 órai kezdettel kerül megrendezésre az FTC – Budapest Honvéd FC labdarúgó mérkőzés a Groupama Arénában (Bp. IX. ker. Üllői út 129.)

A mérkőzés kiemelt biztonsági kockázatú, ezért a rendőrség és a szervező klub több korlátozást fog életbe léptetni. A szervező Ferencvárosi Torna Club és a rendőrség a szurkolók biztonsága, rendzavarás megakadályozása és a helyszín mielőbbi megközelíthetősége érdekében kezdeményezte a pályarendszabály módosítását, melynek értelmében rendezvényen csak a szervezett gyülekezési helyen megjelenő, és onnan rendőri biztosítás keretében érkező szurkolók vehetnek részt.

A mérkőzésre érkező Budapest Honvéd FC szurkolók a mérkőzés napján a Budapest XIX. kerület Vak Bottyán úton található KÖKI bevásárlóközpont előtt található Puskás Ferenc szobor előtt gyülekezzenek 16.00-17.00 óra között. Innen a vendégszurkolók 16.30 és 17.00 órai busz indulással rendőri biztosítás mellett lesznek elkísérve a Groupama Aréna  IV-es számú vendégkapujáig.  

Az érvényes belépőjeggyel nem rendelkező szurkolók nem kerülnek bebocsájtásra a stadionba!!! Csak a meghatározott gyülekezési pontokon megjelenő, rendőri kíséréssel biztosított szurkolók jutnak be a stadionba, ezért kérünk minden szurkolót a gyülekezési idő pontos betartására. Ezen időpontok betartása mellett egy szurkoló sem marad le a mérkőzés kezdetéről.


honvéd tv

Budapest Honvéd Youtube csatorna
A Bozsik Stadion bontásának újabb fázisa - kattintson a lejátszáshoz!
Kattints ide a Honvéd TV legfrissebb adásaiért!
Budapest Honvéd klubkártya kiváltás
Adója 1%-val támogassa a kispesti utánpótlást!

Fotók

tovább a fotógalériákhoz!