aktuális híreink

Sikeres főpróba

Bp. Honvéd - Cibalia Vinkovci 2-1

2017-02-04 16:28:47

Jövő hét szombaton a Ferencváros – Bp. Honvéd Magyar Kupa-mérkőzéssel beindul a tavaszi szezon, így a mai Cibalia Vinkovci ellen mérkőzés a nagy derbi főpróbája volt. A Telkiben megrendezett mérkőzés zárt kapus volt, mivel a pályának nincs nézőtere a rendezők nem engedélyezték a szurkolók jelenlétét. A találkozó majdnem egy órás csúszással kezdődött, mert a horvátoknak gondjaik adottak a határon. A meccsre a Ferencváros Lisztes Krisztián személyében megfigyelőt küldött.

A mérkőzés első helyzete Zsótér nevéhez fűződik, aki éles szögből célozta meg a jobb alsó sarkot, a vendégek kapusa csak nehézségek árán tolta szögletre a labdát. A félidő közepén egy szép találattal szereztünk vezetést. Balázs adott be a jobb oldalról, a labda Eppelhez került, aki a kapunak háttal állva vette át a labdát, majd félfordulattal a kapu jobb oldalába lőtt. 1-0. Öt perccel később már két gól volt az előnyünk. Zsótér remek labdát adott Balázsnak, aki 14 méterről a jobb felsőbe csavarta a játékszert. 2-0. A szünetben 7 helyen cserélt Marco Rossi. A második félidő elején Zsótér beadását Balázs fejelte kapu fölé. Néhány perc múlva Villám és Basa csapott össze a Honvéd térfelén, kialakult egy kis lökdösődés, végül a játékvezető egy-egy sárga lappal nyugtatta a kedélyeket. A horvátok aktívabbak voltak a második játékrészben, és egy szöglet utáni fejessel szépítettek. 2-1. A meccs hajrájában több helyzetünk is volt, igaz a vendégeknek is volt egy nagy lehetőségük, amit Horváth bravúrral tisztázott.

Első félidőben nyújtott jobb, és eredményesebb játékunknak köszönhetően megérdemelten nyertük a főpróbát. Jövő hét szombaton következhet a derbi.

 

Bp. Honvéd – Cibalia Vinkovci 2-1 (2-0)

Telki, vezette: Gyarmati Tibor.

Gól: Eppel, Balázs.

 

BHFC: Gróf (Horváth) – King (Villám), Lovrics (Baráth), Kamber, Laczkó (Bobál) – Nagy G., Hidi (Holender), Gazdag (Vasiljevic) – Zsótér, Eppel (Koszta), Balázs.


honvéd tv

Budapest Honvéd Youtube csatorna
HEMI CHAT - kattintson a lejátszáshoz!
Kattints ide a Honvéd TV legfrissebb adásaiért!
Budapest Honvéd klubkártya kiváltás
Adója 1%-val támogassa a kispesti utánpótlást!

Fotók

tovább a fotógalériákhoz!