aktuális híreink

Sporting CP – Budapest Honvéd-MFA 2–1

Nem sikerült a csoport második helyét megszereznünk

2018-05-21 21:56:00

Sporting CP – Budapest Honvéd-MFA 2–1 (2–1)

Játékvezető: Kovács J. (Georgiou, Vígh-Tarsonyi)

Gólszerzők: Cipf (8.) ill. Ináció (11.), Silva (23.)

Sporting CP

Cunha - Santos, Silva, Quaresma, Inácio - Lobato, Fernandes, Cardoso (Domingues 44.) - Varela (G. Ferrieira 49.), Correia, D. Ferreira

Vezetőedző: Jao Couto

BHFC

Kemenes B. - Juhász Zsombor, Csörgő Viktor (Fazekas 31.), Horváth Milán, Tóth R. (Fogarassy 36.), Irimiás, Zvara, Kóródi - Cipf (Májer 47.), Molnár R. (Komiszár 43.), Tóth P. (Constantino D. 42.)

Vezetőedző: Miskei Attila

Az utolsó csoportmérkőzésünket a portugál Sporting ellen játszottuk, melynek tétje a B csoport második helye volt mind a két csapat számára.

Izgalmas játékkal kezdődött az első félidő, hiszen sorozatban adódtak lehetőségek mind a két kapu előtt. Egy ilyen próbálkozás során rántották le a portugálok a tizenhatoson belül Tóth Petit. Ez tizenegyest ért, melyet Cipf Dominik azonnal értékesített (0–1). Nem sokáig örülhettünk azonban, mert három percen belül Inácio fejjel egalizált (1–1). A mérkőzés következő tíz percében kiegyenlített mezőnyjáték folyt, míg egy feltételezett szabálytalanság után előnybe nem került a Sporting csapata és szögletből Silva fejesével a meg nem szerezte a vezetést. A 25. percben Molnár Rajmund került helyzetbe, Cunha azonban bravúrosan hárított.

A második félidőben Cipf próbált egyenlíteni, de sajnos eltévesztette a célt. Zvara szép mentését követően, egy ellenünk elkövetett szabálytalanság miatti szabadrúgást próbált beívelni Irimiás, de ez sajnos nem sikerült, a labda a jobb kapufa mellett zúgott el. Ezek után több veszélyes helyzet is adódott, az 57. percben láthattunk egy gyönyörű védést Kemenestől. A mérkőzés végéig az eredmény nem változott.

Mivel a Honvédon és a Real Madridon kívül minden csapatnak volt legalább egy pihenőnapja, akadémistáink becsületére legyen mondva, hogy teljes erőbedobással küzdötték végig a mai mérkőzést is. Sajnos nem sikerült nyernünk, ezért holnap a 7. helyért játszunk. Ellenfelünk a görög Panathinaikosz lesz.


honvéd tv

Budapest Honvéd Youtube csatorna
A Bozsik Stadion bontásának újabb fázisa - kattintson a lejátszáshoz!
Kattints ide a Honvéd TV legfrissebb adásaiért!
Budapest Honvéd klubkártya kiváltás
Adója 1%-val támogassa a kispesti utánpótlást!

Fotók

tovább a fotógalériákhoz!