aktuális híreink

Szerencsére nincs nagy baj

Baráth Botond a bajnokság kezdetére felépülhet.

2018-07-02 15:16:00

Egy hete, a Partizan elleni felkészülési mérkőzésen szenvedett térdsérülést Baráth Botond, s bár elsőre nem lehetett tudni, mennyire súlyos a sérülés, a vizsgálatok kimutatták, hogy védőnknek nincs komoly baja.

„Szerencsére már jobban vagyok, nem szakadt el semmi, csak meghúztam a szalagokat és van egy kis folyadék a térdemben – újságolta érdeklődésünkre Baráth Botond. – A mérkőzés vége felé volt egy kis kavarodás a kapunk előtt, letapadt a lábam és megbicsaklott a térdem. Először keringésjavító gyakorlatokat végeztem, illetve elektroterápiás kezelésen is részt vettem, aztán kezdődhetett a rehabilitáció.”

Az MRI-vizsgálat után derült ki csak biztosan, hogy nincs komoly gond, azóta viszont Baráth Botond már a rehabilitációt végzi, és a tervek szerint a jövő héten kezdheti újra az edzéseket. Ami egyúttal azt is jelenti, hogy jelen állás szerint sajnos lemarad a Rabotnicski elleni Európa-liga-selejtező július 11-i első mérkőzéséről, viszont ha minden jól alakul, a július 17-i visszavágón, vagy a július 21-i első bajnokin visszatérhet a pályára.


honvéd tv

Budapest Honvéd Youtube csatorna
A Budapest Honvéd FC-Magyar Futball Akadémia Utánpótlásközpontja - kattintson a lejátszáshoz!
Kattints ide a Honvéd TV legfrissebb adásaiért!
Budapest Honvéd klubkártya kiváltás
Adója 1%-val támogassa a kispesti utánpótlást!

Fotók

tovább a fotógalériákhoz!