aktuális híreink

Szurkolói információk

Érdemes időben megváltani a jegyeket a Honvéd drukkereinek, a vendégbelépők pedig elfogytak a hétvégi találkozóra.

2018-09-13 11:09:00

Az OTP Bank Liga második helyen álló Budapest Honvéd FC a listavezető Ferencvárosi TC-t fogadja a bajnokság nyolcadik fordulójában, s csapatunk győzelme esetén átvenné a vezetést a tabellán. A rangadó iránt hatalmas az érdeklődés, az alábbiakban pedig összefoglaljuk a szurkolók számára fontos információkat.

Felhívjuk a Honvéd-drukkerek figyelmét arra, hogy a sorban állás elkerülése végett a jegyeket lehetőleg elővételben váltsák meg a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, vagy a Bozsik Stadion pénztáraiban. A szurkolói kártyákat a hazai mérkőzések napján, az MTK stadionjában lehet kiváltani.

A pénztárak nyitvatartása a héten

Bozsik Stadion

Szeptember 13., csütörtök: 16–19

Szeptember 14., péntek: 16–19

Új Hidegkuti Nándor Stadion

Szeptember 15., szombat: 16–


A BRFK XIX. kerületi Rendőrkapitányságának tájékoztatása szerint a találkozó kiemelt biztonsági kockázatú, ezért a rendőrség korlátozásokat fog életbe léptetni az Új Hidegkuti Nándor Stadion környékén.

„Felhívjuk a tisztelt szurkolók figyelmét, hogy a két klub együttműködése alapján szervezett utaztatásra kerül sor, amely biztosítja az Új Hidegkuti Nándor Stadion gyors és biztonságos megközelítését.

A mérkőzésre induló Budapest Honvéd FC szurkolók részére, a Honvéd FC Kft. buszos utaztatást szervez, Budapest XIX. kerület Vak Bottyán úton található KÖKI Bevásárló központtól. A szervezett utazást igénybe vevő szurkolók részére a gyülekezés a KÖKI terminál előtt található Puskás Ferenc szobor előtt 16:30 órától történik. Innen a szurkolók autóbusszal történő indulására megközelítőleg 17:30 órakor, rendőri biztosítás mellett kerül sor az Új Hidegkuti Nándor Stadionig. Kérjük a mérkőzésre egyénileg, gépkocsival érkező hazai szurkolókat, hogy járműveikkel lehetőleg Budapest X. kerület Salgótarjáni utcában parkoljanak, a Pongrácz utca és Hungária körút közötti szakaszon” – írja közleményében a BRFK XIX. kerületi Rendőrkapitánysága.

A találkozóra az összes – a V1, V2, V3 és V4-es szektorba érvényes – vendégjegy elfogyott, ezért ismételten felhívjuk a Ferencváros drukkereinek figyelmét, hogy amennyiben más szektorokba vesznek jegyet, az érvényes belépő ellenére a biztonsági szolgálat megtagadja belépésüket, és nem láthatják a mérkőzést.

A vendégszektor melletti B8 és B9 szektorba klubunk nem árusít belépőket.

Egyúttal megkérjük a szurkolóinkat arra – köszönve a megértésüket –, hogy tartózkodjanak a különböző matricák kiragasztásától az Új Hidegkuti Nándor Stadionban, ugyanis mivel klubunk csak bérlője a létesítménynek, minden mérkőzés után abban az állapotban kell elhagynunk a stadiont, ahogy átvettük, és a matrciákat is el kell távolítanunk.


honvéd tv

Budapest Honvéd Youtube csatorna
A Bozsik Stadion bontásának újabb fázisa - kattintson a lejátszáshoz!
Kattints ide a Honvéd TV legfrissebb adásaiért!
Budapest Honvéd klubkártya kiváltás
Adója 1%-val támogassa a kispesti utánpótlást!

Fotók

tovább a fotógalériákhoz!