aktuális híreink

Szurkolói információk

A rendőrség közleménye az FTC elleni mérkőzéssel kapcsolatban

2019-04-23 10:39:00

A labdarúgó OTP Bank Liga soron következő fordulójában a Budapest Honvéd FC–Ferencvárosi TC labdarúgó mérkőzés 2019. április 27-én 19.30 órai kezdettel kerül megrendezésre, Budapest VIII. kerületi Új Hidegkuti Nándor Stadionban. 

A mérkőzés kiemelt biztonsági kockázatú, ezért a rendőrség korlátozásokat fog életbe léptetni az Új Hidegkuti Nándor Stadion környékén.

Felhívjuk a tisztelt szurkolók figyelmét, hogy a két klub együttműködése alapján szervezett utaztatásra kerül sor, amely biztosítja az Új Hidegkuti Nándor Stadion gyors és biztonságos megközelítését.

A mérkőzésre induló Budapest Honvéd FC szurkolók részére, a klub buszos utaztatást szervez, Budapest XIX. kerület Vak Bottyán úton található KÖKI Bevásárló központtól. A szervezett utazást igénybe vevő szurkolók részére a gyülekezés a KÖKI terminál előtt található Puskás Ferenc szobor előtt 17.00 órától történik. Innen a szurkolók autóbusszal történő indulására megközelítőleg 17.30 órakor rendőri biztosítás mellett kerül sor, az Új Hidegkuti Nándor Stadionig.  

Kérjük a mérkőzésre egyénileg, gépkocsival érkező hazai szurkolókat, hogy járműveikkel lehetőleg Budapest X. kerület Salgótarjáni utcában parkoljanak, a Pongrácz utca és Hungária körút közötti szakaszon.

A kapuk már 17.30 órától nyitva lesznek, ezért kérjük, hogy időben érkezzenek a mérkőzésre. 

Felhívjuk a tisztelt szurkolók figyelmét, hogy a pirotechnikai eszközök használata, illetve birtoklása is szabálysértést képez, annak feltalálása esetén az azt birtokló személlyel szemben minden esetben szabálysértési eljárást kezdeményezünk.

 

Köszönjük megértésüket!                                                                                                                                   

BRFK XIX. kerületi Rendőrkapitányság                         


honvéd tv

Budapest Honvéd Youtube csatorna
A Bozsik Stadion bontásának újabb fázisa - kattintson a lejátszáshoz!
Kattints ide a Honvéd TV legfrissebb adásaiért!
Budapest Honvéd klubkártya kiváltás
Adója 1%-val támogassa a kispesti utánpótlást!

Fotók

tovább a fotógalériákhoz!