aktuális híreink

Tájékoztató a szurkolóink részére

Honvéd – Videoton: Fontos információk!

2017-05-25 17:08:25

Az alábbiakban összefoglaltuk a legfontosabb információkat a Honvéd – Videoton mérkőzéssel kapcsolatban.

Közlekedés

Kérünk mindenkit, hogy tömegközlekedéssel közelítse meg a Bozsik Stadion területét, mivel a nagy érdeklődés, útfelújítási munkálatok és építkezések következtében nem lesz parkolóhely a környéken! A Budapest Honvéd FC megállapodott a BKV-val, amely külön járatokat indít a Shopmarktól (korábbi nevén Europark), a Bozsik Stadionhoz. A buszok a 42-es villamospótló megállójából indulnak 16:00-tól. Ezzel párhuzamosan a menetrendszerű járatok is indulnak. A Bozsik Stadion ezen felül vonattal is megközelíthető a Nyugati pályaudvarból az S21-es jelzésű lajosmizsei személyvonattal, amely minden óra 18 perckor indul és 20 perc alatt ér a stadion melletti, Kispest nevű vasútállomásra. A mérkőzés után 21:00-tól indulnak visszafelé a különjáratok a Shopmark (Europark) irányába. A buszok a 42-es villamospótló buszok megállójából indulnak. Szintén indulnak vonatok is a Nyugati pályaudvar irányába, 21:20-kor és 22:20-kor, Kispest vasútállomásról.   Kérjük szurkolóinkat, hogy legkésőbb 17:00-ra már érkezzenek meg a Bozsik Stadionba, mert a nagy létszám miatt a szokásosnál több időt vesz igénybe a beléptetés.

Szurkolói nap

Csak a Budapest Honvéd FC – Videoton FC mérkőzésre érvényes jeggyel, vagy érvényes szezonbérlettel látogatható a családi nap.  A családi szektorban helyet kapó programok 13:00-16:15-ig látogathatók. 16:15-kor a családi szektort el kell mindenkinek hagynia. 17:00-kor kezdődik meg a hivatalos beléptetés a mérkőzésre. Ekkor tovább folytatódnak a családi szektor programjai, de már csak az ebbe a szektorba érvényes belépővel rendelkező szurkolóink látogathatják.

Közös ünneplés a csapattal

Szigorúan tilos felmenni a pályára a mérkőzés előtt, alatt és azután is! Aki ezt a szabályt megszegi azzal szemben intézkedni fognak a helyszínen lévő biztonsági szolgálat, illetve a hatóság emberei. A díjátadó ceremónia után (abban az esetben is, ha bajnokok leszünk, illetve abban az esetben is, ha másodikak) a műfüves pályán tartjuk meg a közös ünneplést a csapattal. Mindenkit megkérünk, aki szeretne közösen ünnepelni a játékosainkkal, hogy a díjátadás után fáradjon az I-es kapu mellett található műfüves pályára.


honvéd tv

Budapest Honvéd Youtube csatorna
HEMI CHAT - kattintson a lejátszáshoz!
Kattints ide a Honvéd TV legfrissebb adásaiért!
Budapest Honvéd klubkártya kiváltás
Adója 1%-val támogassa a kispesti utánpótlást!

Fotók

tovább a fotógalériákhoz!