aktuális híreink

Tovább menetel az öregfiúk csapatunk

Pénzügyőr SE–Bp. Honvéd 1–6

2018-05-08 17:07:00

Honvéd ziccerek vezették be a mérkőzést, a legnagyobb lehetőség a 10. percben Bábik nevéhez fűződik, de középpályásunk 15 méteres lövése, ha centikkel is, fölé szállt. Négy perc múlva azonban már kispesti gólnak tapsolhatott a közönség. Czipper sarokkal vett át egy keresztlabdát, elment a jobb oldalon, majd Bárányoshoz passzolt, aki 25 méterről a bal felső sarokba csavarta a bőrgolyót, 0–1. A 23. percben újra a tar középpályás volt eredményes, balról végzett el egy szögletet, keményen belőtt labdája, egy védő hátán irányt változtatva került a Pénzügyőr kapujába, 0–2. Alig telt el öt perc és Tóth Csaba tetemesre növelte a Honvéd előnyét, amikor 8 méterről a léc alá bombázott, 0–3. Szünet után ott folytatták a mieink, ahol az elsőben abbahagyták. Trembulyák ment el a jobb oldalon, az alapvonalhoz érve belőtte középre a játékszert, Filó remekül érkezett a rövid sarokra, beleért a labdába, ami ágyúgolyóként csapódott a léc alá, 0–4. Az 52. percben mosolyfakasztó góllal szépítettek a hazaiak. Egy távolról céltalanul ellőt labda a kapufán landolt, a visszapattanó pedig Plókai hátáról pattant a kapunkba, 1–4. A 63. percben látványos góllal növeltük előnyünket, Fülöp remek labdával hozta helyzetbe Trembulyákot, aki 12 méterről lőtt a kimozduló kapus mellett a hálóba, 1–5. Három perc múlva Trembulyák állította be a végeredményt, amikor a 16-os sarkáról kilőtte a bal felső sarkot, 1–6.

Az idénynyitó budafoki botlást (3–3) leszámítva hibátlanul menetel öregfiúk csapatunk, győzelmei sorrendben: 5–1, 4–1, 7–3, 4–1, 7–0 és most 6–1. Impozáns eredménysor.  

2018.05.07., hétfő, Öregfiúk, I. osztály, 18. forduló

Pénzügyőr SE – Bp. Honvéd 1–6 (0–3)

Népfürdő utca, vezette: Berki Zoltán.

Gól: Bárányos (2), Trembulyák (2), Filó, Tóth Cs.

BHFC: Plókai – Kiss Gy., Farkas, Nyerges (Filó 10.), Móra – Tóth Cs., Bárányos, Bábik, Trembulyák - Czipper, Lóránth dr. (Fülöp 41.).


honvéd tv

Budapest Honvéd Youtube csatorna
A Bozsik Stadion bontásának újabb fázisa - kattintson a lejátszáshoz!
Kattints ide a Honvéd TV legfrissebb adásaiért!
Budapest Honvéd klubkártya kiváltás
Adója 1%-val támogassa a kispesti utánpótlást!

Fotók

tovább a fotógalériákhoz!