aktuális híreink

Tudjuk, mit kell tenni

A csapategység lehet a Honvéd legnagyobb ereje

2019-07-10 21:46:00

Szerdán már a csütörtöki Európa-liga-selejtező helyszínén edzett (és tartott sajtótájékoztatót) a Budapest Honvéd, illetve a Zalgiris Vilnius. Mivel a litvánok nem éltek a lehetőséggel, így csapatunk gyakorolt a mérkőzés kezdési időpontjában, az edzés során pedig megismerkedhettek a játékosok a vadonatúj Illovszky Rudolf Stadionnal.

„Itthon és Ausztriában is keményen dolgoztunk a felkészülés alatt, az elmúlt időszakban nemcsak a nemzetközi kupára, hanem az egész szezonra – mondta a szerda esti tréninget megelőző sajtótájékoztatón Giuseppe Sannino mester. – Persze ennyi idő természetesen nem elég arra, hogy a játékosok mindent elsajátítsanak, azonban ki kell emelnem, hogy a mentalitásukra egy rossz szavam se lehet. Összetartó közösséget alkotnak a srácok, és olyan együttest akarok látni a pályán, amely az utolsó pillanatig küzd majd. Tudjuk, mit kell tenni a Zalgiris ellen, készen állunk a párharcra.”

Vezetőedzőnk mellett Gazdag Dániel vett részt a sajtótájékoztatón, aki szintén a csapategységet emelte ki. A középpályás hangsúlyozta, nem becsülhetjük le a Vilniust, már hazai pályán is szeretnénk jó eredményt elérni, de tisztában van vele, hogy a továbbjutás majd idegenben dől el. Gazdag és Sannino is kiemelte, nagy szükség lesz a szurkolókra, s örömteli, hogy a Honvédnál mindig számíthatunk a drukkerekre.

„Mindkét csapatnak ötven-ötven százalék esélyt adok a továbbjutásra – mondta Marek Zub, a a Zalgiris mestere. – A Honvédnak új vezetőedzője van, ami nehezítette a rivális feltérképezését, de természetesen úgy lépünk pályára, hogy van tervünk a mérkőzésre.”honvéd tv

Budapest Honvéd Youtube csatorna
A Bozsik Stadion bontásának újabb fázisa - kattintson a lejátszáshoz!
Kattints ide a Honvéd TV legfrissebb adásaiért!
Budapest Honvéd klubkártya kiváltás
Adója 1%-val támogassa a kispesti utánpótlást!

Fotók

tovább a fotógalériákhoz!