aktuális híreink

U12: Tornagyőzelem!

Tóth Alex lett a torna gólkirálya

2017-03-07 16:03:50

A Bp. Honvéd U12-es csapata szép sikert ért a Vasas Football Factor nemzetközi tornán. Berndt András tanítványai a döntőbe verekedték magukat, ahol a rendes játékidőben 1-1-re végeztek, majd büntetőrúgásokkal megnyerték a tornát.

A csapat edzőjét, Berndt Andrást kérdeztük a tornáról:

- Gratulálok a szép sikerhez!

- Köszönjük szépen.

- Milyen út vezetett a döntőig?

- Az első meccsen magabiztos sikert arattunk a Vasas Kubala Akadémia pasaréti csapata ellen. A Kelet-szlovák válogatott ellen háromszor is hátrányba kerültünk, de sikerült megfordítani a mérkőzést, ami a csapat tartását mutatta. A 3. csoportmeccsen két 6 pontos csapat találkozott egymással, a csoportelsőségért, de sajnos 4-2-es vereséget szenvedtünk az MTK ellen. Az UTE ellen egy kiélezett meccset játszottunk, ahol talán a tét is rányomta a bélyegét mindkét csapat játékára. Az UTE szerzett vezetést, de 2-1-re fordítottunk Tóth Alex duplájával. Az elődöntőben a Debrecen ellen játszottunk és magabiztosan 5-0-ra nyertünk. Sok kapura lövésünk volt, rengeteg helyzetet alakítottunk ki, amiket jó arányban használtunk ki, szinte át se jöttek a térfelünkre, a játék képe alapján teljesen megérdemelten jutottunk be a döntőbe.

- A döntőben újra a Vasassal kerültetek össze.

- A Vasas Kubala Akadémia két csapattal indult, az első meccsen a pasaréti Vasassal mérkőztünk. A fináléban a házigazda Vasas Kubala Akadémia Fáy utcai csapata ellen játszottunk, ahol büntetőkkel sikerült nyernünk. A Vasas szerezte meg a vezetést egy bedobás utáni labdavesztésünket követően, sajnos nem sokat volt játékban a labda, ami nem kedvezett nekünk, de 2 perccel a vége előtt László góljával sikerült egyenlíteni. A mérkőzés összképét figyelembe véve nyerhettünk is volna, mert több kapufát lőttünk és labdabirtoklásban is föléjük nőttünk.

- A rendes játékidőben 1-1 lett az eredmény. Jöhettek a büntetőrúgások.

- Döntetlen esetén 3-3 büntetőt rúgtak a csapatok. A mieinknél Tóth Alex, Kocsis és Knolmár is a kapuba talált, így mind a három büntető értékesítve sikerült megnyernünk a tornát.

- Hogyan értékeled a csapat teljesítményét?

- Összességében az eredményesség mellett kiemelendő a mutatott játék, a jó egyéni teljesítmények, a sok rúgott gól és büszkeséggel tölt el minket, hogy a Budapest Honvéd játékosa, Tóth Alex lett a torna gólkirálya.

 

Eredmények:

Út a döntőig:

Vasas Kubala Akadémia (Pasarét) – Bp. Honvéd 1-8

Kelet-szlovák válogatott - Bp. Honvéd 3-5  

MTK - Bp. Honvéd 4-2

UTE - Bp. Honvéd 1-2

Debrecen - Bp. Honvéd 0-5

 

Döntő:

Vasas Kubala Akadémia (Fáy U.) - Bp. Honvéd 1-1 (büntetőkkel: 1-3)

 


honvéd tv

Budapest Honvéd Youtube csatorna
HEMI CHAT - kattintson a lejátszáshoz!
Kattints ide a Honvéd TV legfrissebb adásaiért!
Budapest Honvéd klubkártya kiváltás
Adója 1%-val támogassa a kispesti utánpótlást!

Fotók

tovább a fotógalériákhoz!