aktuális híreink

U14: az első vereség

Továbbra is az élen áll a Honvéd-MFA együttese

2018-11-12 13:40:29

A második helyen álló MTK vendége volt a Budapest Honvéd-MFA U14-es csapata, amely 10 veretlen (9 győzelem, 1 döntetlen) bajnokit követően először kapott ki a szezon során. A kék-fehérek a második félidő elején szerezték meg a vezetést, majd alig tíz perccel később még egy gólt szereztek, a mieink pedig ezúttal nem tudtak kapuba találni. Veresége ellenére a Honvéd továbbra is a bajnokság élén áll, egy mérkőzéssel kevesebbet játszva is ugyanannyi pontja van, mint a második MTK-nak.


U14-ES BAJNOKSÁG, 12. FORDULÓ

MTK Budapest–Budapest Honvéd MFA 2–0 (0–0)

Lantos Mihály Sporttelep

Vezette: Boros Róbert (Nyekita, Fekete)

Gólszerző: Hegedűs (41.), Mahler (54.)

Honvéd: Tóth B. – Kis Kornél, Sebe, Bezzeg, Szűcs T. (Szántó, 41.), László M. (Varga P., 69.), Klausz, Zsigmond (Hajzlinszki, 69.), Kis Koppány (Knolmár, 55.), Kocsis (Koblinger, 59.), Mihály (Ledacs-Kis, 55.)

Vezetőedző: Takács László

Takács László: – Az első félidőt végig uraltuk, jól játszottunk, ez azonban sajnos nem mutatkozott meg gólokban. A második félidő első percében egyből gólt kaptunk, ami kizökkentette a csapatot, így az első találatot egy újabb bekapott gól követte. Mire ebből sikerült kijönnünk, már nem volt elég idő arra, hogy javítsunk az eredményen, így elszenvedtük első vereségünket a szezonban.


honvéd tv

Budapest Honvéd Youtube csatorna
A Bozsik Stadion bontásának újabb fázisa - kattintson a lejátszáshoz!
Kattints ide a Honvéd TV legfrissebb adásaiért!
Budapest Honvéd klubkártya kiváltás
Adója 1%-val támogassa a kispesti utánpótlást!

Fotók

tovább a fotógalériákhoz!