aktuális híreink

U14: kettős győzelem

Kaposváron és Újpesten is nyert a Budapest Honvéd MFA

2018-10-15 12:24:00

Mintha csak egy tenisztornán járt volt a Budapest Honvéd MFA U14-es együttese a múlt héten, hiszen Takács László csapata két mérkőzést játszott, amelyeken 6–2-es és 6–1-es győzelmet aratott a gárda.

A fiatalok előbb Kaposváron győztek a 10. fordulóból előrehozott mérkőzésen, majd az Újpest otthonában jött az újabb hatos. Klausz Milán a két mérkőzésen összesen öt gólt szerzett. Az U14-es csapat hét mérkőzés után is őrzi veretlenségét és a második helyen áll a tabellán.


U14-ES BAJNOKSÁG, 8. FORDULÓ
UTE–Budapest Honvéd MFA 1–6 (0–4)
Szusza Ferenc Stadion
Vezette:
Lovász László (Vámos T., Milavecz P.)
Gólszerző: Simon (49.) ill. Klausz (5., 6., 32.), Szűcs (25.), Zsigmond (44.), László (68.)
Honvéd: Tóth (Mészáros 41.) –  Kis Kornél, Sebe, Bezzeg, Szűcs, László, Knolmár, Klausz (Varga 59.), Zsigmond (Horváth 59.), Mihály (Szabó 59.), Kis Koppány (Hajzlinszki 59.)
Vezetőedző: Takács László

Takács László: – Annak ellenére, hogy egy héten belül már a harmadik mérkőzésünket játszottunk, kiváló formában voltunk az első félidőben, mert négy gólt is sikerült rúgnunk. Szépen tudtuk befejezni a támadásokat, és abszolút kézben tartottuk a találkozót. A második félidőre már kicsit fáradt volt a csapat, de így is szép eredménnyel sikerült nyernünk.

 

U14-ES BAJNOKSÁG, 10. FORDULÓ
Kaposvári Rákóczi BFLA–Budapest Honvéd MFA 2–6 (0–2)
Puskin Úti Sporttelep
Vezette:
Cservölgyi Szilárd (Erdelecz J., Orsós J.)
Gólszerző: Bánáti (65., 80.) ill. Klausz (17., 50.), Sebe (38.) Szűcs (52.), Varga (62.) Zsigmond (72.)
Honvéd: Tóth (Mészáros 41.) -  Kis Kornél (Hajzlinszki 58.), Sebe, Bezzeg (Horváth 58.), Szűcs (Ledacs-Kis 58.), László (Varga 52.), Koblinger (Knolmár 41.), Klausz (Varga 59.), Zsigmond, Mihály (Szabó 59.), Szántó
Vezetőedző: Takács László

Takács László: – Nem számítottunk könnyű mérkőzésre, de jó ritmusban tudtunk kezdeni, mert az első félidőben kétgólos vezetést tudtunk szerezni. A második félidő elején el is döntöttük a mérkőzést. Összességében a támadó játékkal elégedettek lehetünk, de a végén bekapott két gól kicsit belerontott a teljesítményünkbe.


honvéd tv

Budapest Honvéd Youtube csatorna
A Bozsik Stadion bontásának újabb fázisa - kattintson a lejátszáshoz!
Kattints ide a Honvéd TV legfrissebb adásaiért!
Budapest Honvéd klubkártya kiváltás
Adója 1%-val támogassa a kispesti utánpótlást!

Fotók

tovább a fotógalériákhoz!