aktuális híreink

U14: Megérdemelt győzelem

Bp. Honvéd – Illés Akadémia 2:1

2017-05-05 10:01:19

Bp. Honvéd – Illés Akadémia 2-1 (0-1)

Bozsik Stadion, vezette: Baranyi Gábor

Gól: Nyitrai, Bartha, illetve Doncsecz

 

BHFC: Boros – Kecsmár, Moery, Soóky, Bartha – Nyitrai, Hajdu (Kozma), Hajas, Sipos (Czili) – Major (Varga Zs.), Baliga.

Edző: Tóth Csaba.

 

Tóth Csaba: - Korábbról elhalasztott mérkőzést pótoltunk. A bajnokság élmezőnyébe tartozó Illés Akadémiát láttuk vendégül. A mérkőzést nagy tempóban kezdtük és az elején még építkező vendégek térfelén sok labdát tudtunk szerezni. Többet kerültünk a kapujuk elé, átlövésekig, beadásokig jutottunk el, a zöldek csak kontrákat voltak képesek vezetni, amit könnyű szerrel levédekeztünk. Sajnos egy hibánkat kihasználva váratlanul gólt szerzett az ellenfél. A gól nem zavart meg minket, hiszen tovább domináltunk és jó játékfelépítéssel többször is eljutottunk a kapujukig. Sajnos az utolsó passzok és megoldások nem voltak jó minőségűek.

A második félidőt kicsit gyengébben kezdtük, inkább mezőny munka alakult ki. Az utolsó húsz percre rákapcsolt a csapat és Kozma Bence jóvoltából előbb egy felső lécet, majd egy fejes gólt is elértünk, Hajas Bálint beadására Nyitrai Bence érkezett. Az egyenlítő találat nagyon feldobta a csapatot és még nagyobb nyomás alá sikerült helyeznünk a vasiakat. A csattanó a végére maradt, mert egy beadásból Bartha Botond a kapuba bombázott így megfordítottuk a meccset.

Összességében a mérkőzést teljesen megérdemelten nyertünk meg önmagunkhoz képest jó játékkal. A csapat végre megmutatta, hogy képes 80 percen keresztül is motiváltan futballozni. Gratulálok a fiúknak a várva várt győzelemhez. 


honvéd tv

Budapest Honvéd Youtube csatorna
HEMI CHAT - kattintson a lejátszáshoz!
Kattints ide a Honvéd TV legfrissebb adásaiért!
Budapest Honvéd klubkártya kiváltás
Adója 1%-val támogassa a kispesti utánpótlást!

Fotók

tovább a fotógalériákhoz!