aktuális híreink

U15: a legjobb meccs

Sorozatban harmadik mérkőzésén sem kapott gólt a Honvéd-MFA

2018-12-03 14:45:59

A Békéscsaba és DVTK után a Győr ellen is győzedelmeskedett a Honvéd-MFA U15-ös csapata. Isa Gábor együttese a 14. percben Ulbert Renátó góljával megszerezte a vezetést, majd Keresztes Noel talált a vendégek kapujába (2–0), a hajrában pedig Ulbert duplázott. A Honvéd sorozatban a harmadik győzelmét aratta, ráadásul ezen a három meccsen 13 gólt lőtt, miközben egyet sem kapott, és a harmadik helyen áll a bajnokságban.


U15-ÖS BAJNOKSÁG, 15. FORDULÓ
Budapest Honvéd MFA–ETO FC Győr 3–0 (2–0)
Bozsik Stadion
Vezette:
Agócs Attila (Tóth, Vida)
Gólszerző: Ulbert (14., 74.), Keresztes (31.)
Honvéd:
Schrankó – Nagy Z., Pekár, Moery, Tracson (Dénes 58.), Keresztes, Szűcs (Fehér 52.), Mázsás (Birkás 66.), Pilter, Rácz (Gera 58.), Ulbert
Vezetőedző: Isa Gábor


Isa Gábor: – Az egyik legjobb mérkőzés volt a szezonban, sőt, ki merem jelenteni, hogy ez volt a legjobb. Nem azért, mert most nyújtottuk a legjobb teljesítményt, hanem mert olyan ellenféllel kerültünk össze, aki minőségi játékot játszott. Végre volt egy csapat, amelynek nem az volt a célja, hogy minél jobb eredményt érjen el, hanem valóban az utánpótlás-nevelésére koncentrált. A Győr egy rendkívül pozitív hozzáállású csapat, ellenük érdemes volt kiállni, mert remek mérkőzést játszottunk.


honvéd tv

Budapest Honvéd Youtube csatorna
A Bozsik Stadion bontásának újabb fázisa - kattintson a lejátszáshoz!
Kattints ide a Honvéd TV legfrissebb adásaiért!
Budapest Honvéd klubkártya kiváltás
Adója 1%-val támogassa a kispesti utánpótlást!

Fotók

tovább a fotógalériákhoz!