aktuális híreink

U15: kiütés!

Fölényes diadalt aratott a Honvéd U15-ös gárdája az FTC-vel szemben

2018-09-03 15:54:09

Mivel az előző hétvégén egy hollandia tornán szerepelt a Budapest Honvéd MFA U15-ös csapata, a gárda a korosztályos bajnokság második fordulójában lépett először pályára. Isa Gábor csapata az FTC-t fogadta. Több sérülés is nehezítette a felkészülést, és a srácok hangulatának a felemásan sikerült torna sem tett jót, ez pedig a mérkőzés elején érződött a csapaton, amely viszont utána gyorsan belelendült, és végül kiütéses győzelmet aratott.

U15-ÖS BAJNOKSÁG, 2. FORDULÓ
Budapest Honvéd MFA–Ferencvárosi TC 6–1 (4–1)
Bozsik Stadion
Vezette:
Horváth Balázs (Busai, Ivacs)
Gólszerzők: Kiss L. (7.), Szabó V. (26., 43.), Rácz B. (38.), Keresztes N. (39.), Ulbert R. (57.) ill. Petrovity A. (29.)
Honvéd: Schrankó – Nagy Z., Tracson A., Keresztes N. (Dénes A. 51.), Kiss L., Mázsás G. (Fehér B. 65.), Pilter M., Fábián T. (Patócs G. 65.), Rácz B. (Birkás G. 61.), Szabó V. (Scsoka V. 51.), Ulbert R. (Gera N. 61.)
Vezetőedző: Isa Gábor

Isa Gábor: – Nem kezdtük jól a mérkőzést, de a kezdeti megilletődöttséget után az akarat dominált, aztán szép gólokat lőve szereztük meg a győzelmet. Meglátjuk, hogyan alakul a folytatás, de mindenképpen örömteli, hogy jól kezdtük a bajnokságot.


honvéd tv

Budapest Honvéd Youtube csatorna
A Bozsik Stadion bontásának újabb fázisa - kattintson a lejátszáshoz!
Kattints ide a Honvéd TV legfrissebb adásaiért!
Budapest Honvéd klubkártya kiváltás
Adója 1%-val támogassa a kispesti utánpótlást!

Fotók

tovább a fotógalériákhoz!