aktuális híreink

U16: Egy szabadrúgás döntött

Bp. Honvéd-MFA – PFLA 0–1

2018-05-27 13:24:00

U17-es együttesünk után lépett pályára U16-os BAJNOKCSAPATUNK! Németh Dániel személyében, U15-ös együttesünk egyik tehetséges csatára, a Felcsút elleni mérkőzésen, a kezdőcsapatban mutatkozhatott be a magasabb korosztályban. Több sérültre nem számíthatott a mérkőzésen Farkas Tibor, az együttes edzője.

Kiegyenlített első félórát láthattak a nézők. A 29. percben Németh Barna 14 méterről lőtt mellé. A 40. percben, Eördögh Andris beadását, csapatkapitányunk Buna Gabi, 10 méterről fejelte mellé. A 41. percben Komáromi György 20 méteres lövését, Megyeri Gabi bravúrral ütötte ki. A félidő hajrájában a vendégek csatára, Komáromi György egy szabadrúgás során talált a kapunkba.

A második félidőben, tovább tartott a jó iram és mindkét kapu előtt voltak lehetőségek. Gól már nem, egy kiállítás viszont történt. A 91. percben Horváth Milán buktatta a kitörő Nagy Rolandot és megkapta második sárga lapját, majd a pirosat, így a kiállítás sorsára jutott.

Még egy forduló van hátra, csapatunk Agárdra, az MTK Budapesthez látogat.

Bp. Honvéd-MFA U16–PFLA U16 0–1 (0–1)
Bozsik Stadion, műfüves pálya
Vezette: Dávid Attila Dániel
(Kövér Ferenc és Tóth Tamás)
Gólszerző: Komáromi Gy. (44')

Bp. Honvéd-MFA: Megyeri - Buna, Fazekas, Földesi, Sikorszki - Bartha B. - Eördögh (Szecsődi 85'), Bónus (Katona 79') - Németh D. (Kocsos D. 64'), Németh B, Csányi (Major E. 85')

Edző: Farkas Tibor

GÓL

44' Az ötössel egy magasságban a jobboldalról szabadrúgáshoz jutottak a vendégek, melyet Komáromi György végzett el és lövése nyomán a sorfal felett átszálló labda a rövid saroknál, a léc alatt jutott a kapunkba.  0–1

Farkas Tibor: - Sajnos egy potyagól döntötte el a mérkőzést, de ettől függetlenül én azt gondolom, hogy jól játszott a csapat. Sajnos sok volt a hiányzónk, de nem hivatkozom erre, mindenesetre én többet kaptam a mai mérkőzésen a csapattól, mint amit vártam, mégiscsak a tavalyi bajnokkal játszottunk.

A helyzetek kimaradása esetleg a nagy melegnek is betudható? 

- Nem volt tompa a társaság, abszolút éles volt a csapat, az, hogy kimaradnak helyzetek, sajnos jellemző volt ránk az egész tavasz folyamán, ez ad egy irányt amin javítanunk kell és ezen természetesen fogunk is dolgozni.

Maros József


honvéd tv

Budapest Honvéd Youtube csatorna
A Bozsik Stadion bontásának újabb fázisa - kattintson a lejátszáshoz!
Kattints ide a Honvéd TV legfrissebb adásaiért!
Budapest Honvéd klubkártya kiváltás
Adója 1%-val támogassa a kispesti utánpótlást!

Fotók

tovább a fotógalériákhoz!