aktuális híreink

U16: továbbra is veretlenül

Az MTK és a DVTK otthonában is nyert a Honvéd-MFA

2018-11-05 14:04:00

Kilencedik és tizedik bajnokiján is veretlen maradt a Budapest Honvéd-MFA U16-os gárdája, amely az MTK és a DVTK otthonában is győzni tudott.

A kék-fehérekkel szemben az első negyedóra végén már 2–0-ra vezetett a Honvéd, a kék-fehérek azonban már a 29. percben egyenlítettek. A második félidőt azonban ismét a mieink kezdték jobban, 8 perc alatt két gólt lőtt Nagy Mihály együttese, s a rivális ezúttal már csak szépíteni tudott.

Három nappal később a DVTK vendége volt a Honvéd-MFA, csapatunk az első félidő derekán vezetést szerzett, viszont mivel a második Honvéd-gól nem született meg, így egészen a lefújásig izgulni kellett a győzelemért.

„Az MTK ellen idegenben nyerni mindig pozitív. A középpályás védekezésünk és az abból történő visszatámadások jól működtek, négy gólt lőttünk idegenben. Kétszer is vezettünk két góllal, védelmünk azonban sokat hibázott, ezért is vált szorossá a mérkőzés, illetve azért, mert elöl komoly helyzeteket rontottunk el – mondta Nagy Mihály az MTK elleni sikerről, majd a DVTK-val szembeni találkozóról is beszélt. – A válogatott játékosaink túlterheltsége miatt frissítettünk a csapaton. Az első félidőben kiválóan, komoly fölényben játszottunk, a másodikban pedig cserékkel próbáltunk még minőséget vinni a játékunkba. Viszont rengeteg helyzetet rontottunk el, ami majdnem megbosszulta magát, mert ahelyett, hogy eldöntöttük volna a mérkőzést, a hosszabbításban egy kényes szituációban ellenünk is ítélhetett volna a játékvezető a tizenhatosunkon belül. Ezért nem vagyok maradéktalanul elégedett.”

A Honvéd-MFA tíz bajnoki után is veretlen, és már hét ponttal vezetett a második PAFC előtt.


U16-OS BAJNOKSÁG, 10. FORDULÓ

MTK Budapest–Budapest Honvéd-MFA 3–4 (2–2)

Agárd, Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

Vezette: Vass István (Tóth Cs., Gyöngössy)

Gólszerző: Bakos (18.), Juhász (29.), Helembai (60.), ill. Kerezsi (16., 55.), Németh D. (2.), Kovács V. (47.)

HONVÉD: Boros – Zsigmond, Kovács V., Benczleitner, Török (Szabó B., 77.), Nyitrai, Németh D. (Páll, 85.), Kerezsi, Varga G. (Hajas, 85.), Bartha, Nikitscher (Kozma, 33.)

Vezetőedző: Nagy Mihály


U16-OS BAJNOKSÁG, 10. FORDULÓ

DVTK–Budapest Honvéd FC 0–1 (0–1)

Miskolc

Vezette: Berettyán Zoltán (Vasziliu, Karasi)

Gólszerző: Török K. (25.)

HONVÉD: Boros – Zsigmond, Török K., Kozma (Hajas, 84.), Kerezsi (Nikitscher, 46.), Benczleitner, Szabó B. (Horváth D., 62.), Varga G., Páll (Németh D., 46.), Bartha (Nyitrai, 62.), Kovács V.

Vezetőedző: Nagy Mihály


honvéd tv

Budapest Honvéd Youtube csatorna
A Bozsik Stadion bontásának újabb fázisa - kattintson a lejátszáshoz!
Kattints ide a Honvéd TV legfrissebb adásaiért!
Budapest Honvéd klubkártya kiváltás
Adója 1%-val támogassa a kispesti utánpótlást!

Fotók

tovább a fotógalériákhoz!