aktuális híreink

U17: Döntetlen Pallagon

DVSC/DLA - Bp. Honvéd-MFA 0-0

2016-12-15 09:31:23

U17-es bajnokságban is az utolsó őszi fordulóra került sor, melynek keretében, a mieink Debrecen-Pallagra látogattak, a DVSC/DLA ellenfeleként. Legutóbb, november 12-én, a Bozsik Stadionban találkozott a két együttes, akkor a mieink 3-2-re nyertek. Temesvári Attila kéztörés miatt nem volt a keretben, Horváth Ricsi már leült a kispadra és Kecskeméti Laci is - hosszabb sérülés után - ott volt a keretben. A mérkőzésről csak annyit, hogy döntően mezőnyjáték volt a pályán, a kapuk nem nagyon kerültek veszélybe. Így nem csoda, hogy a végeredmény 0-0 lett. 

A csapat az őszt a dobogó 3. fokán zárta és akárcsak a második helyezettnek, nekünk is 26 pontunk van. Innen várjuk a tavaszi folytatást, az első ellenfél a Bozsikban, az MTK Budapest (4.) lesz.

 

DVSC/DLA  - Bp. Honvéd-MFA  0-0

Debrecen-Pallag,  műfüves pálya, Vezette: Nagy Ferenc (Szoboczki Csaba és Sveda Marcell)

 

Bp. Honvéd-MFA:  Karcagi  -  Simó,  Barta,  Csaba D,  Kalmár S.  -  Darabont  - Szendrei,  Nagy K. (Király O. 46')  - Cipf,  Greksa (Kecskeméti L. 82'),  Schön

Edző: Farkas Tibor

 

Farkas Tibor: - Gyakorlatilag a mi akaratunk érvényesült a mérkőzés döntő részében, mi irányítottuk a játékot, kézben tartottuk a mérkőzést. Az ellenfélnek kevés lehetőséget adtunk, összesen talán egy védése volt Karcaginak. Ugyanakkor önkritikusan el kell mondanom azt is, hogy a támadó zónában nem voltunk elég kreatívak, nem tudtunk elég helyzetet teremteni ahhoz, hogy gólt tudjunk szerezni. Ebből a megközelítésből, a döntetlen igazságos eredmény.

- Meglepő volt, hogy csak két játékost cseréltél. 

- A kispadon olyan játékosok ültek, akik a középpálya vagy védekező játékunkhoz tudnak hozzátenni. Igazából a támadó szekcióból a hosszú sérülés után visszatérő, Kecskemétit és Királyt tudtam mozgósítani még, akik támadó szellemű játékosok. Horváth Ricsi pedig még nem volt olyan állapotban, hogy úgy éreztem volna, hogy hozzá tud tenni ehhez a mérkőzéshez.

- Összességében milyen volt ez az ősz. Hogy értékelnéd a csapat teljesítményét?

- Összességében ezt az őszt úgy tudnám jellemezni, hogy ahogyan kezdődött az egy hektikus szereplés volt. Győzelmet, vereség követett, aztán volt a bajnokság közepe, ami nagyon jól sikerült véleményem szerint. Ekkor volt egy öt mérkőzéses győzelmi szériánk és hát a vége megint csak ilyen hullámzó teljesítménnyel zárult. Jó lett volna fenntartani azt a győzelmi szériát, nem sikerült, és a vége megint csak hullámzó volt a teljesítmény, abban volt vereség, döntetlen és győzelem is.

 

Farkas Tibor,  Maros József


honvéd tv

Budapest Honvéd Youtube csatorna
Aranyoroszlánok S02E05 | HonvédTV | Budapest Honvéd - Újpest 2-2 - kattintson a lejátszáshoz!
Kattints ide a Honvéd TV legfrissebb adásaiért!
Budapest Honvéd klubkártya kiváltás
Adója 1%-val támogassa a kispesti utánpótlást!

Fotók

tovább a fotógalériákhoz!