aktuális híreink

U17: Egy gól és más semmi

Bp. Honvéd-MFA - ETO FC Győr 0-1

2017-11-03 09:19:43

A szeptember 16-i győri 3-1-es vereség után, ezúttal sem sikerült nyerni a zöld-fehérek ellen. Juhász Zsombor továbbra is sérült, Komiszár Kristóf pedig betegség miatt nem állhatott Miskei Attila rendelkezésére.

Jó iramban, lendületesen kezdtünk, fölényben játszottunk. A 9. percben Szabó Dominik lövését védte vetődve a vendégek kapusa, Gyergyádesz Márton. Két perc múlva pedig Hajnal Geri bombáját védte a győriek hálóőre. A 26. percben Hajnal visszagurított labdájával, László Dávid befelé tett két lépést, majd 17 méterről félmagasan lőtte centiméterekkel a jobb kapufa mellé. Megállapíthattuk, hogy az első félórában határozott fölényben játszottunk. A 33. percben nyílt az első igazi helyzet a zöldek előtt. A  baloldalról a kapu elé ívelt labdát, kapusunk Schritt Martin védte a kapufánál, a lepattanót viszont sikerült Hidi Sándornak 2 méterről kapura lőnie, Csörgő Viktor a gólvonalról vágta ki a mezőnybe. A 35. percben Zvara Levi lőtt 19 méterről mellé. A 42. percben, Csonka Bálint léc alá tartó labdáját, "Sicu" tornázta szögletre. A balról beívelt szöglet után, középre fejeltük a labdát,  pont Mucska Viktor elé, aki 17 méterről laposan kilőtte a jobb alsó sarkot. 0-1-el vonult csapatunk az öltözőbe.

  A második félidőben, mindent megtettünk az egyenlítés érdekében, de hibát hibára halmoztunk, ha mégis sikerült lövőhelyzetbe kerülni, akkor azokat elkapkodtuk. Igazából ebben a játékrészben már csak erőlködtek a csapatok. A cserék sem tudtak lendíteni a csapaton, így maradt az egygólos vendég siker.

 

Bp. Honvéd-MFA - ETO FC Győr  0-1  (0-1)

Bozsik Stadion, műfüves pálya. Vezette:  Füleki Csaba  (Zimmermann Márió és Farkas Zsolt)

Gólszerzők:  Mucska Viktor (42.).

 

Bp. Honvéd-MFA:  Schritt -  Constatantino, Nagy B., Csörgő, Tóth R. - Zvara  - Májer P. (Mucsányi 71') Szabó D. (Kóródi 62') - Hajnal,  László D., Fogarassy (Tóth P. 54').

Edző: Miskei Attila

 

A GÓL

34'  Baloldali vendégszöglet után, a hosszú oldalra átlőtt labdát középre fejeltük pont Mucska Viktor elé, a győri játékos átvette és mintegy 18 méterről, a jobbösszekötő helyéről, jobbal, laposan a jobb alsó sarokba bombázta.  0-1

Miskei Attila: - Egy gólt találtak és az ellenfél elvitte a három pontot. Mindent megtettünk, hogy próbáljunk jó eredményt elérni, támadójátékban még többet kell teljesítenünk.

 

 

Maros József


honvéd tv

Budapest Honvéd Youtube csatorna
Búcsú a Bozsik stadiontól - kattintson a lejátszáshoz!
Kattints ide a Honvéd TV legfrissebb adásaiért!
Budapest Honvéd klubkártya kiváltás
Adója 1%-val támogassa a kispesti utánpótlást!

Fotók

tovább a fotógalériákhoz!