aktuális híreink

U17: Győzelem a főpróbán

Bp. Honvéd-MFA - Tabáni Spartacus 5-1

2017-02-21 11:16:06

Szombaton utolsó felkészülési mérkőzésüket játszották csapataink.  U17-es csapatunkhoz a Tabáni Spartacus U19-es csapata látogatott. Vendégeink, az MLSZ U19, III. oszt. Közép B csoport bajnokságában szerepelnek. Farkas Tibornak nem kevés gondja van sérülések és betegségek miatt, néhány nappal a bajnoki rajt előtt. Csak bízhatunk benne, hogy a maródiak felépülnek a pénteki mérkőzésig.

Meglepetésre a zöld mezben játszó tabániak szereztek vezetést, Bíró Botond révén, nem sokkal a kezdés után. Az időnkénti hibák ellenére is jó volt látni, ami a pályán történt és ehhez a vendégek is hozzájárultak. Jó iramot és sportszerű játékot hozott az első 45 perc, melynek végén egy remek Soltész Isti szabadrúgással és egy Király Olivér góllal megfordítottuk az eredményt.

A szünetben több cserével frissített Farkas Tibor, melynek nyomán 6 perc alatt lőtt három gólnak - Temesvári szöglet után fejjel volt eredményes, Hajnal Geri előbb értékesített egy 11-est, majd kapufás gólt lőtt - köszönhetően fölényes győzelmet arattunk.

Reméljük, hogy annak ellenére, hogy jól sikerült a főpróba, az előadással sem lesz probléma.

 

Felkészülési mérkőzés

Bp. Honvéd-MFA (U17) - Tabáni Spartacus (U19)   5-1 (2-1)

Bozsik Stadion, műfüves pálya, vezette: Stamler Ferenc Soma

Gólszerzők: Bíró Botond (6', 0-1), Soltész István (39', 1-1), Király Olivér (44', 2-1), Temesvári Attila (56', 3-1), Hajnal Gergely (60', 4-1), Hajnal Gergely (62', 5-1).

 

Bp. Honvéd-MFA: Karcagi - Sebestyén, Simó, Temesvári, Szeles - Darabont - Soltész I., Király O., Horváth R., Greksa, Hajnal.

Edző: Farkas Tibor

Játszott még: Schritt (kapus), Markos, Cipf, Soltész D., Hajnal.

 

Maros József


honvéd tv

Budapest Honvéd Youtube csatorna
HEMI CHAT - kattintson a lejátszáshoz!
Kattints ide a Honvéd TV legfrissebb adásaiért!
Budapest Honvéd klubkártya kiváltás
Adója 1%-val támogassa a kispesti utánpótlást!

Fotók

tovább a fotógalériákhoz!