aktuális híreink

U17: kimaradt helyzetek

Gól nélküli döntetlent játszott játszott a Budapest Honvéd MFA és a PFLA

2018-10-15 11:28:00

Az U17-es bajnokság első helyén álló PFLA együttesét fogadta a Budapest Honvéd MFA a Bozsik Stadion műfüves pályáján. Nem tűnt könnyűnek a mérkőzés, hiszen a két csapat mindig igen feszült, érzelmektől túlfűtött meccset szokott játszani egymással, és ez a találkozó sem alakult másként,

Az első félidő jelentős része mezőnyjátékkal telt el, egy nagy helyzetet jegyezhettünk fel, László Dávid szabadrúgását ütötte ki a léc alól a vendégek kapusa. A második játékrészben felpörögtek a csapatok, előbb a vendég támadója, Kalmár Benedek, majd Bocskay Bertalan került helyzetbe.

Érezni lehetett, amelyik csapat betalál, az meg is nyeri a mérkőzését. Ehhez a 63. perctől fogva emberelőnyben játszó Honvéd állt közelebb. László Dávid buktatásért nem kaptunk büntetőt, a végén pedig Buna Gábor előtt adódott még lehetőség – a kapusról kipattanó labda a becsúszó védők mellett estében próbálta kapura lőni –, a gól azonban elmaradt, így 0–0 lett a végeredmény.


U17-ES BAJNOKSÁG, 6. FORDULÓ

Budapest Honvéd MFA–PFLA 0–0

Bozsik Stadion, műfüves pálya

Vezette: Erdélyi Tamás (Kovács, Pál)

Kiállítva: Feledy (63.)

Budapest Honvéd MFA: Megyeri – Buna, Szabó A., Fazekas, Földesi (Kocsis D. 68.), Sikorszki – Török – Bocskay (Csaba D. 88.), Kovács D. (Eördögh 88.) – László D., Molnár R. (Németh B. 75.)

Edző: Farkas Tibor

Farkas Tibor: – Illet a rangadó jelző a mérkőzésre, amelynek első félideje kicsit feszült volt, talán ezért nem tudta egyik csapat sem a saját játékát nyújtani. Inkább a küzdelem dominált, de a második félidőre jól jött ki a csapat, lehetett érezni, hogy többet teszünk a győzelem érdekében. A kiálltás után ez még csak fokozódott, több gólhelyzetet is kidolgoztunk. Nagyon nehéz helyzetben van most a csapat, mélyről kell felkapaszkodnia. Tudjuk az okokat, megpróbáljuk ezeket orvosolni, azt gondolom, elindultunk felfelé, a görcsösség azonban még látszik a játékunkon.

(M. J.)
honvéd tv

Budapest Honvéd Youtube csatorna
A Bozsik Stadion bontásának újabb fázisa - kattintson a lejátszáshoz!
Kattints ide a Honvéd TV legfrissebb adásaiért!
Budapest Honvéd klubkártya kiváltás
Adója 1%-val támogassa a kispesti utánpótlást!

Fotók

tovább a fotógalériákhoz!