aktuális híreink

U17: siker, parádés gólokkal

Négy nap alatt a Győrt és az FTC is legyőzte a Honvéd-MFA korosztályos csapata

2018-10-22 15:00:14

Szombat délelőtt a tabella utolsó, 8.helyén álló Ferencváros látogatott Kispestre. Csapatunk önbizalmának nagyon jót tett  a hétközi Győrben aratott 3–2-es győzelem, mely a mérkőzés folyamán végig érzékelhető volt.

Jó iramú mezőnyjáték jellemezte az első félidőt. A 22. percben egy fifikás szabadrúgást követően, Fazekas Lóránt jóvoltából szereztünk vezetést. A félidő második felében is mi domináltunk. A 23. percben László Dávid lőtte mellé Buna beadását, a 36. percben pedig Bocskay Bertalan 22 méterről emelt a kapu mellé.

A második félidőre nagy elánnal érkeztek a zöldek, érezni lehetett, hogy nem tekintik lefutottnak a találkozót. Felpörgött a meccs, jóval nagyobb iramban játszottak a csapatok, így kifejezetten élvezetesre és izgalmasra sikeredett ez a játékrész. A 67. percben Török Kevin bal felső sarokra tartó labdáját ütötte óriási bravúrral szögletre a vendégek kapusa, Genzler Gellért. Hasonló nagy bravúrt mutatott be kapusunk Dúzs Gellért, amikor Félegyházi Krisztián bombáját ütötte kapu mellé. A 78. percben eldőlhetett volna a találkozó, miután Török Kevin egy csel után, 14 méterről a kapufára lőtte a labdát. Ami késik nem múlik, Eördögh András a 82. percben 24 méterről lőtte a labdát a vendégek hálójába.


U17-ES BAJNOKSÁG, 7. FORDULÓ

ETO FC Győr–Budapest Honvéd-MFA 2–3 (2–2)

Győr

Vezette: Miráki (Széplábi, Frank)

Gólszerző: Orosz (21.,), Vitális (28.), ill. László (19., 78.), Kovács D. (42.)

HONVÉD: Megyeri – Földesi (Csaba, 46.), Szabó A., Török, Bocskay, Molnár R. (Kocsis, 83.), László (Németh B., 89.), Sikorszki, Buna, Fazekas, Kovács D. (Eördögh, 76.)

Vezetőedző: Farkas Tibor


U17-ES BAJNOKSÁG,  9. FORDULÓ
Budapest Honvéd-MFA–Ferencvárosi TC 2–0 (1–0)

Bozsik Stadion, műfüves pálya

Vezette: Lucián  (Palásti, Fehér R.)

Gólszerző: Fazekas L. (19.), Eördögh (82.)

HONVÉD: Megyeri (Dúzs 46.) – Buna, Fazekas L., Földesi, Sikorszki – Török – Bocskay (Csaba D.66.), Eördögh, Kovács D. (Major 80.) – László D. (Kocsis D. 86.), Molnár R. (Németh B. 66.)

Vezetőedző: Farkas Tibor

Gólok

19.: László Dávid végzett el egy szabadrúgást a vendég térfél közepéről, a jobb oldali oldalvonal mellől. Beadás helyett – amire mindenki számított– a rövid sarokra bemozduló Fazekas Lóránthoz passzolt, aki egyből kapura fordult, és mielőtt a védők feleszméltek volna, 8 méterről a lábak között a kapuba lőtte a labdát. 1–0

82.: Eördögh András elé került a labda, középpályásunk nem sokat teketóriázott, 24 méterről óriási gólt lőtt a vendégek kapujának bal oldalába. 2–0


Farkas Tibor: –A győri és a Fradi elleni találkozókat könnyen lehet egy napon említeni mert valóban nagyon közel volt egymáshoz a két mérkőzés, hiszen szerda, szombat ritmusban játszottunk. Fontos volt, hogy a győri győztes mérkőzésből épülve, azzal a mentalitással, hozzáállással állt bele a csapat ebbe a meccsbe is, hogy győztesen akarja elhagyni a pályát. Újra igazi csapatként működtünk, tudtak egymásért küzdeni a játékosok, és olyanok is jeleskedtek a gólszerzésben, akiknek elsősorban nem ez a feladatuk, de ezzel is tudták segíteni a csapat eredményességét.

(Maros József)


honvéd tv

Budapest Honvéd Youtube csatorna
A Bozsik Stadion bontásának újabb fázisa - kattintson a lejátszáshoz!
Kattints ide a Honvéd TV legfrissebb adásaiért!
Budapest Honvéd klubkártya kiváltás
Adója 1%-val támogassa a kispesti utánpótlást!

Fotók

tovább a fotógalériákhoz!