aktuális híreink

U17, U16: Felkészülés

Vendégek Dunaszerdahelyről

2018-01-29 11:13:38

Dunaszerdahelyi vendégeket fogadtunk szombat kora délután a Bozsik Stadionban. Bár az U17-es csapatoknak 12 órakor kezdődött volna a mérkőzésük, közel félórás késéssel indult a találkozó. Történt ugyanis, hogy a vendégek a GPS-be a Budapesti Honvédot írták be, az útvonaltervező így a Dózsa György útra vezette őket, ahol megtudták, hogy nem oda, hanem a XIX. kerületbe, a Puskás Ferenc utcába kell menniük. Így ha késéssel is, de befutottak Kispestre.

Gyorsan eldőlt a mérkőzés, bár joggal feltételeztük, hogy ennél szorosabb eredmény fog születni, mivel a DAC U17-es gárdája vezeti a szlovák bajnokságot 6 ponttal. Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy 4 válogatott játékosuk hiányzott, egy nemzetközi tornán való részvétel miatt. Bemutatkozott a csapatban, először hazai pályán Molnár Rajmund, U16-os csapatunk egyik legeredményesebb góllövője, aki aztán szebbnél szebb gólokkal - összesen néggyel - hálálta meg a bizalmat. Még nem telt el félóra a meccsből már 5-0-ra vezettünk, a gólok mellett a játékra sem lehetett panaszunk. A második félidőben minden cserejátékosunk pályára lépett, sőt Constantino és Vizi Dávid is gólt lőtt. A DAC „becsületgólját” az utolsó percben Nagy László lőtte büntetőből.

Az már az első percekben látható volt, hogy az U16-osok párharca sokkal szorosabb lesz. Változatos, ugyanakkor elég feszült, kisebb összezördülésektől, néhány sportszerűtlen jelentről sem mentes első félidőt láthattunk, gólok nélkül. Szerencsére, a csapatok a második félidőre lehiggadtak, így a játék került előtérbe, amire nem is panaszkodhattunk, több lehetőségünk is akadt, de ezek kimaradtak. Nem így a 71. percben, amikor a csapatkapitányunk, Buna Gabi a kezdőkörből ívelt szabadrúgást Németh Barna elé, aki a tizenhatoson átvette a labdát, tett vele két lépést, majd ballal a bal sarokba lőtte és ezzel a szép találattal megnyertük a meccset.


U17

Bp. Honvéd/MFA - FC DAC 1904 Dunaszerdahely 12-1 (5-0)    2x40 perc

Bozsik Stadion, műfüves pálya, vezette: Király Krisztián

Gólszerzők: Molnár R. (2., 61., 68., 73.), Borovsky D. (8'), Tóth P. (17., 27.), Markos M. (18.), Vizi D. (60.), Szabó D. (67.), Májer P. (77.), Constantino D. (79.), illetve Nagy L. (80.)

Bp. Honvéd-MFA: Schritt - Borovsky, Juhász Zs., Markos, Kalmár - Zvara - Májer P., Szabó D. -  Fogarassy, Molnár R., Tóth P.

Edző: Miskei Attila

Játszottak még: Megyeri (kapus), Constantino, Simó, Kóródi, Vizi.        


U16

Bp. Honvéd-MFA - FC DAC 1904 Dunaszerdahely  1-0 (0-0)   2x40 perc

Bozsik Stadion, műfüves pálya, vezette: Agócs Róbert

Gólszerző: Németh Barnabás (71.)

Bp. Honvéd-MFA: Dúzs - Buna, Horváth M., Földesi, Sikorszki - Eördögh, Bartha Botond, Kovács D. - László D., Bartha Ricardo, Csányi.

Edző: Farkas Tibor

Játszottak még: Boros (kapus), Fazekas, Bocskay, Katona, Csaba D., Bónus, Németh B., Kocsis D.

Maros József


honvéd tv

Budapest Honvéd Youtube csatorna
A Budapest Honvéd FC-Magyar Futball Akadémia Utánpótlásközpontja - kattintson a lejátszáshoz!
Kattints ide a Honvéd TV legfrissebb adásaiért!
Budapest Honvéd klubkártya kiváltás
Adója 1%-val támogassa a kispesti utánpótlást!

Fotók

tovább a fotógalériákhoz!