aktuális híreink

U17: Zsinórban a 3. győzelem

Bp. Honvéd-MFA - DVSC/DLA 2-1

2017-09-12 10:41:57

Szombaton újabb mérkőzés várt U17-es csapatunkra, ezúttal a Debreceni Labdarúgó Akadémia látogatott a Bozsik Stadionba. Nem várt könnyű meccs a fiúkra, főleg annak tudatában, hogy hét közben egy nagy iramú, jó meccset játszottunk a Fradi ellen, a Népligetben. Hogy nem lesz sétagalopp azt már a 4. percben megtapasztalhattuk, amikor Barna Viktor góljával vezetést szereztek a vendégek. Ekkor még érződött a fáradtság, később azonban a fiúk túljutottak a holtponton és ez már nemcsak a játék minőségén látszott meg, hanem a gólok számában is. Még nem telt el félóra, amikor Hajnal Geri kiegyenlített, öt perc múlva pedig már vezettünk Komiszár Kristóf góljával. Így vezetéssel vonulhattunk szünetre.

A második félidőt jól kezdtük, közvetlenül a kezdés után Hajnal Geri lövését a Debrecen kapusa, Kosztyu István, a kapufa segítségével mentette. Ha ez bemegy, talán könnyebb dolgunk lehetett volna a további 44 percben, de sajnos kimaradt a helyzet. Később ugyan a gyors Hajnal Geri révén többször is sikerült a vendég védelem mögé kerülnünk, szép támadáskombinációkat vezettünk, de a helyzetkihasználással ebben a játékrészben gondjaink voltak, bár rúgtunk még két kapufát és volt olyan szituáció is, amikor a visszafutó debreceni védő, a gólvonalról vágta ki a labdát.

Így a második 45 percben nem esett gól, maradt a 2-1. Ezzel a zsinórban 3. megnyert mérkőzés után - több csapatnak is van elmaradt mérkőzése -, 9 ponttal állunk az élen.

  

Bp. Honvéd-MFA - DVSC/DLA   2-1 (2-1)

Bozsik Stadion, műfüves pálya, vezette: Chinkán Péter  (Szász Kornél és Nagy Bálint)

Gólszerzők:  Barna (4., 0-1), Hajnal G. (29., 1-1), Komiszár (34., 2-1).

 

Bp. Honvéd-MFA: Kemenes - Nagy B. (Constatantino 46.), Juhász Zs., Csörgő, Tóth R. - Zvara -Kóródi (Májer P. 70.), Mucsányi (Vizi 59.) - Hajnal, Komiszár (Szabó D. 46.),  Czipf (Fogarassy 75.)

Edző: Miskei Attila

 

GÓLOK

    4'   Labdaszerzést követően, egy mélységi átadással Barna Viktor megiramodott és lőtt a jobb alsó sarokba.  0-1

  29'  Tóth Roland hozta fel a labdát a baloldalon, majd egy szép átadással hozta helyzetbe Hajnal Gergelyt, aki a védője mögül kibújva higgadtan lőtte a labdát a kapuba.  1-1

 34'  Szöglethez jutottunk, mely után kavarodás támadt a vendégek kapuja előtt és az ide-oda pattogó labdát Komiszár Kristóf  fejelte a hálóba.   2-1

 

Miskei Attila: -  Nehezen indult számunkra a mérkőzés, mert a szerdai Ferencváros elleni meccs még érződött a fiúk játékán. Az első 15 percben a Debrecen meglepett minket, utána folyamatosan átvettük a játék irányítását és az egyenlítő gólunk után a kezdeményezés végig a kezünkben volt. Ez szerencsére gólokban is megmutatkozott.

- A második félidőben már több gól nem esett pedig voltak helyzeteink.

- Ebben a játékrészben, nagyon szép támadásokat vezettünk, 3-4 nagy gólhelyzetünk is volt és csak ismételni tudom magam, hogy a helyzetkihasználásunkon van mit javítani. Ebben sokkal hatékonyabbnak kell lennünk.

 

Maros József


honvéd tv

Budapest Honvéd Youtube csatorna
HEMI CHAT - kattintson a lejátszáshoz!
Kattints ide a Honvéd TV legfrissebb adásaiért!
Budapest Honvéd klubkártya kiváltás
Adója 1%-val támogassa a kispesti utánpótlást!

Fotók

tovább a fotógalériákhoz!