aktuális híreink

U19: A jó játékkal nem párosult a győzelem

Bröndby – Bp. Honvéd 1-0

2017-04-14 15:56:06

Este 19 órakor indultunk a stadionba, ami az egykoron első osztályú, jelenleg a harmad osztályban szereplő Bellinzona stadionja. A mérkőzést a svájci tv közvetítette.

Csapatunk az alábbi összeállításban lépett pályára: Pálfi - Erdélyi, Falusy (Cseh), Bence, Nagy G. –Bodrogi (Váczi), Banó (Szabó), Stoiacivici, Májer, Kovács, Herjeczki (Király).

Már az elején érezhető volt, hogy a csapat nagyon motivált és ennek megfelelően kezdte, majd folytatta a mérkőzést. Olyan nyomást gyakoroltunk ellenfelünkre, amiből szinte az egész félidő alatt nem tudott szabadulni. Szépen, tetszetősen fociztak a fiúk, kombinatív támadásokkal, agresszív letámadással. Sok helyzetet alakítottunk ki, de sajnos nem tudtunk eredményesek lenni. Az sem segített nekünk, hogy ellenfelünk kétszer is megpaskolta a labdát a 16-oson belül kézzel, de a játékvezetőnek ez valahogy elkerülte a figyelmét...

A Bröndby az első valamire való támadását gólra váltotta, egy szélről érkező beadást ellenfelünk csatára Bence vállán feltolva magát 5 méterről fejelt a kapunkba.

A második játékrész kiegyenlítettebb játékot hozott, kockázatot vállaltunk ezért ellenfelünknek, több területet adtunk a védelmünk mögött, de már egyik csapat sem tudott gólt szerezni. Így első meccsünk eredménye  1-0-ás vereség lett.

Simon Miklós: - Nagyon büszke vagyok a csapatomra, hiszen azt a domináns játékot, amit otthon a bajnokikon próbálunk játszani, azt egy nemzetközi mérkőzésen is a meg tudták csinálni. Ugyanakkor nagyon sajnálom őket az eredmény miatt, hiszen ellenfelünk csak pislogni tudott akkora nyomás alatt játszottak és látható volt a meglepettség a szemükben a góljuk után, hogy most tényleg ők vezetnek. Akkor miért nem nyertünk, jön mindig ilyenkor a kérdés? Egyszerűen a kialakított helyzetek végén nem állt egy befejező csatár, amit ez a csapat nagyon megérdemelne, hogy sokkal több sikerélménye lehessen. Nagyon megérintett a srácok lelke és szíve, amit kiraktak a pályára ma este, örülök, hogy ezt láthattam...


honvéd tv

Budapest Honvéd Youtube csatorna
Honvéd TV | Csapatépítő Teqball bajnokság - kattintson a lejátszáshoz!
Kattints ide a Honvéd TV legfrissebb adásaiért!
Budapest Honvéd klubkártya kiváltás
Adója 1%-val támogassa a kispesti utánpótlást!

Fotók

tovább a fotógalériákhoz!