aktuális híreink

U19: Jó játék győzelemmel

Bp. Honvéd-MFA - Dinamo Zagreb 1-0

2017-01-30 10:44:19

Közel egy órás késéssel -14 óra előtt 5 perccel - kezdődött a találkozó, miután a horvátok busza Siófoknál baleset miatt dugóba keveredett, ezért aztán jókora késéssel érkeztek vendégeink a Bozsik Stadionba. A horvát futball egyik reprezentánsa a Dinamo Zagreb.

Bár a hőmérő higanyszála - 9 Celsius fokot mutatott, aki kilátogatott a mérkőzésre nem csalódott. Végig remek iramot, lendületes, gólra törő és sportszerű játékot láthatott. Novák Ricsi még az elmúlt év végén szenvedett bokaszalag szakadást, így ő nem lehetett a keretben, viszont ismét lehetőséget kapott Szendrei Norbi és Kecskeméti Laci, valamint felépülése után Cseh Geri. Jól kezdtünk és a 4. percben majdnem megszereztük a vezetést, miután Stoiacovici Dávid szöglete után, Hegedűs Márk a felső lécre fejelte a labdát. A 11 percben Májer Milán is megzörgette a lécet, de ő lábbal próbálta bevenni a vendégek kapuját. A 24. percben büntetőhöz jutottak a kékek, miután a 16-oson belül, Falussy Dávid kezére pattant a labda. A 11-est azonban Berla Attila óriási bravúrral védte. Aztán jött a 35. perc, amikor megszereztük a vezetést, és mint később kiderült a győztes gólt!

Kecskeméti Laci remekül indult be védők között és vette át a labdát őrzője mellett, majd egy lépés után, a jobbösszekötő helyéről, mintegy 13 méterről a vetődő kapus mellett kilőtte a jobb alsó sarkot. A második félidőben folytatódott a nagy iramú mérkőzés, helyzetekkel, de gólok nélkül. Simon Miklós kihasználva lehetőségeit, valamennyi csere mezőnyjátékosának lehetőséget adott a második félidőben. A végig sportszerű találkozón, remek győzelmet arattunk egy kitűnő képességű horvát csapat ellen. Az együttes legközelebb, szerdán 16 órakor lép pályára a Bozsik Stadionban. Az ellenfél az NB III Keleti csoportjának 5. helyezettje, a REAC csapata lesz.

 

U19 Felkészülési mérkőzés

Bp. Honvéd-MFA - Dinamo Zagreb  1-0 (1-0)

Bozsik Stadion, műfüves pálya, vezette: Fekésházy Mátyás (Tóth Attila és Várhegyi Károly)

Gólszerző: Kecskeméti László (35')

 

Bp. Honvéd/MFA: Berla - Erdélyi,  Falussy, Bence, Nagy G. - Hegedűs M. - Stoiacovici, Szendrei - Kovács N., Kecskeméti L., Májer M.

Edző: Simon Miklós

Játszott még: Cseh G., Nagy Zs., Farkas, Czifra, Kyryllo.

 

 

Az U19-es után az U16-os csapatunk is megmérkőzött a zágrábiakkal. A Dinamo fiataljai 3-1-re verték a mieinket.

 

Bp. Honvéd-MFA - Dinamo Zagreb 1-3 

Bozsik Stadion, műfüves pálya, vezette: Várhegyi Károly (Fekésházy Mátyás és Tóth Attila)

Gólszerző: Fogarassy Máté

 

Bp. Honvéd-MFA: Kemenes Botond - Fehér Attila, Juhász Zsombor, Zubán Márk - Constantino Dominik,  Kecskeméti Péter, Mucsányi Márk, Zvara Levente, Tóth Roland - Tóth Péter,  Szabó Dominik.  

Edző: Somogyi Krisztián

 

Játszottak még: Fogarassy Máté, Komiszár Kristóf, László Dávid, Aszalós Árpád, Horváth Milán

Következő mérkőzés, 2017. február 4-én a Bozsik Stadionban:

Bp. Honvéd-MFA U16 - Slovan Bratislava U16

Bp. Honvéd-MFA U17 - Slovan Bratislava U17

 

Maros József


honvéd tv

Budapest Honvéd Youtube csatorna
HEMI CHAT - kattintson a lejátszáshoz!
Kattints ide a Honvéd TV legfrissebb adásaiért!
Budapest Honvéd klubkártya kiváltás
Adója 1%-val támogassa a kispesti utánpótlást!

Fotók

tovább a fotógalériákhoz!