aktuális híreink

U19: megerősít a rossz sorozat

Egyelőre várat magára a korosztályos csapat idénybeli első sikere

2018-10-01 15:48:00

A DVTK otthonában lépett pályára a Budapest Honvéd MFA U19-es együttese, s a gólnélküli első félidőt követően a második felvonás derekán a házigazda szerezte meg a vezetést. A folytatásban sajnos nem sikerült egyenlíteni, így csapatunk egy döntetlen mellett a negyedik vereségét szenvedte el, de bízunk benne, hogy a folytatás jobban alakul majd, hiszen tudjuk, több van ennél az együttesben.


U19-ES BAJNOKSÁG, 6. FORDULÓ

DVTK–Budapest Honvéd MFA 1–0 (0–0)

Diósgyőri Futball és Atlétikai Stadion

Vezette: Fehér Ádám (Lipcsei M., Nagy F.)

Gólszerző: Zsemlye Balázs (64.)

Honvéd: Takács J. – Király, Hajnal (Juhász Zs. 46.), Komiszár (Fogarassy 86.), Kóródi, Greksa (Abdulla 71.), Markos, Csaba D. (Szabó A. 71.), Tóth R., Irimiás, Csörgő

Vezetőedző: Simon Miklós

Simon Miklós: –Elképesztő, hogy hétről hétre jól játszik a csapat, kialakítja a helyzeteket, de mégsem tud mérkőzést nyerni. A gólokat mindig egyéni hibából kapjuk, ami viszont kijavítható. A jó hír az, hogy ez a sikertelenségi sorozat meg fogja erősíteni a csapatot, és sokkal összetartóbban megyünk majd neki a következő mérkőzéseknek és biztos vagyok benne, hogy csak egy véletlen, egy bepattanó labda, egy gólocska kell ahhoz, hogy megtörjük a sikertelenségi sorozatot. Bízom az elvégzett munkában, a srácokban, és azt gondolom, hogy ez a jövőben az eredményességben is megmutatkozik.


honvéd tv

Budapest Honvéd Youtube csatorna
A Bozsik Stadion bontásának újabb fázisa - kattintson a lejátszáshoz!
Kattints ide a Honvéd TV legfrissebb adásaiért!
Budapest Honvéd klubkártya kiváltás
Adója 1%-val támogassa a kispesti utánpótlást!

Fotók

tovább a fotógalériákhoz!