aktuális híreink

U19: Továbbjutás a cél

Orosz, vagy kazah ellenfelünk lehet

2017-10-16 17:02:18

A szerdai ifjúsági BL visszavágója előtt ma sajtótájékoztatót tartott a Bp. Honvéd a Bozsik Stadionban. A tájékoztatón ott volt George F. Hemingway a Honvéd tulajdonosa, Herczeg Vince az MFA általános igazgatója, Uwe Scherr az MFA szakmai igazgatója, Simon Miklós az U19-es csapat vezetőedzője, Faltusz Zoltán az U19-es csapata pályaedzője és Temesvári Attila az U19-es csapat játékosa.

A tájékoztatón elhangzott, hogy a mérkőzés iránt nagy az érdeklődés. A meccs látogatása ugyan ingyenes, de a pénztárnál 0 forintos jegyet kell kiváltani. Továbbjutásunk esetén az orosz Krasznodar, vagy a kazah Almati lesz az ellenfelünk. Elhangzott az is, hogy bár több tv-társaság is közvetitte volna a meccset, de az UEFA csak csomagban értékesíti a sorozatot, ezért sajnos a mérkőzés a televízióban nem lesz látható.

Simon Miklós: - Nagyon nehéz, tanulságos meccset játszottunk Montenegróban. A Niksic személyében masszív, kemény ellenfelet kaptunk. Két góllal is vezettünk, de 3 perc alatt kiegyenlített a Sutjeska. A csapatnak volt olyan mentális ereje, hogy 2-2 után nem omlottunk össze, sőt helyzeteink voltak. A montenegróiak nagy segítséget kaptak a szurkolóik részéről, szeretném, ha a mieink szerdán ugyanazt átélhetnénk amit Sutjeska játékosai Niksicben. Cipf és Irimiás az U17-es válogatottnál szerepel, Banó-Szabó a felnőtt csapatnál lépett pályára szombaton. Ha a válogatottnak és a felnőtt csapatnak szüksége van a játékosainkra annak nagyon örülünk, mert az azt jelenti, hogy jól dolgoztunk.

Uwe Scherr, szakmai igazgató a következőket mondta: - A szerdai meccsen nagyon fontos a koncentráció. Azt várom a csapattól, hogy elszántan futballozzon és maximálisan tartsa be a taktikát.

Temesvári Attila: - Nagy várakozással tekintünk a szerdai meccsre. Reméljük sokan eljönnek a mérkőzésre és buzdítanak minket. Nagyon nehéz meccs vár ránk. A Sutjeska erős ellenfél ezt megtapasztaltuk Montenegróban is. Az első meccs végén kicsit elfáradtunk, mert túl nagy nyomás alá helyeztük ellenfelünket. Szerdán jobban be kell osztanunk az erőnket.


honvéd tv

Budapest Honvéd Youtube csatorna
A Bozsik Stadion bontásának újabb fázisa - kattintson a lejátszáshoz!
Kattints ide a Honvéd TV legfrissebb adásaiért!
Budapest Honvéd klubkártya kiváltás
Adója 1%-val támogassa a kispesti utánpótlást!

Fotók

tovább a fotógalériákhoz!