aktuális híreink

Új igazolások

Három érkező, két távozó

2016-09-01 08:45:30

Az átigazolási időszak utolsó napján három új játékost igazolt a Honvéd, míg Vernes Richárd a paksiak, Bobál Gergely a zalaegerszegiek játékosa lett.  

A legutóbb a Puskás Akadémiában szereplő (kölcsönben), de nyáron a Videotontól a belga Sint-Truidenbe igazoló Zsótér Donát egy évre kölcsönbe érkezik Kispestre. A korosztályos válogatott,167 cm magas jobb oldali támadó 2014. augusztus 2-án mutatkozott be az NBI-ben, azóta 41 mérkőzést játszott és 2 gólt szerzett. Zsótér jelenleg az U21-es válogatottal a Liechtenstein elleni Eb-selejtezőre készül.

Ugyancsak a támadószekciót erősíti a Paksról érkező Balázs Zsolt. A 28 éves, csatár, 2007-ben mutatkozott be a legjobbak között. A ZTE, Kecskemét és Paks játékosaként 211 NBI-es meccset játszott és 40 gólt szerzett. Balázs Zsolt egy évre kölcsönbe érkezik Kispestre.

A 19 éves, Franciaországban született Tóth Henrik legutóbb a francia Esperance labdarúgója volt, a technikás több poszton is bevethető támadó korábban egy rövid időt eltöltött a Magyar Futball Akadémián. Tóth Henrik 4 évre szóló szerződést írt alá a klubbal.

Távozik a klubtól Vernes Richárd. A 24 éves csatárt a Honvéd egy évre kölcsön adta a Paksi FC-nek. A Magyar Futball Akadémián nevelkedett labdarúgó eddig 79 bajnoki meccset játszott a színeinkben, góljainak száma 12.

Bobál Gergelyt ugyancsak 1 évre kölcsön adta a Honvéd. A Magyar Futball Akadémián nevelkedett tehetséges támadó Zalaegerszegen folytatja pályafutását. Gergő 2012-ben a Puskás-Suzuki Kupán hívta fel magára a figyelmet, a döntőben négy parádés gólt szerzett. Néhány nap múlva, május 6-án az NBI-ben is bemutatkozott, azóta 18 meccsig jutott. A legutóbbi szezont a német VfL Wolfsburg második csapatánál töltötte.


honvéd tv

Budapest Honvéd Youtube csatorna
A Bozsik Stadion bontásának újabb fázisa - kattintson a lejátszáshoz!
Kattints ide a Honvéd TV legfrissebb adásaiért!
Budapest Honvéd klubkártya kiváltás
Adója 1%-val támogassa a kispesti utánpótlást!

Fotók

tovább a fotógalériákhoz!