aktuális híreink

Újra edzésben a Honvéd

Vasárnap két gyakorlást is vezényelt a csapatnak Sannino mester

2019-07-07 16:15:00

Csütörtök délután tért haza az ausztriai edzőtáborból a Budapest Honvéd FC. Csapatunk másfél hetet töltött Tirolban, ahol az edzések mellett négy felkészülési mérkőzést is játszott az együttes. A hazatérést követően Giuseppe Sannino mester két nap pihenőt adott a felkészülési itthoni és ausztriai részében komoly terhelést kapó játékosoknak, akiknek vasárnap reggel kellett edzésre jelentkezniük.

A hét utolsó napán kétszer tréningezett a Honvéd, amely jövő csütörtökön játssza a szezon első tétmeccsét: csapatunk az Európa-liga első selejtezőkörében a litván Zalgiris Vilniust fogadja az Illovszky Rudolf Stadionban. (Jegyek itt kaphatók, a jegyinformációk pedig az alábbi linket érhetőek el.)

A Honvéd kerete bővül az ausztriai csapathoz képest, hiszen csatlakozott a gárdához az edzőtábor alatt itthon készülő Änis Ben-Hatira – mint ismert, a német-tunéziai középpályás kisebb sérülése miatt a klub engedélyével később tért vissza, s itthon dolgozott, hogy minél hamarabb utolérje magát –, valamint a frissen igazolt Macdonald Niba is az újdonsült társakkal tréningezett.honvéd tv

Budapest Honvéd Youtube csatorna
A Bozsik Stadion bontásának újabb fázisa - kattintson a lejátszáshoz!
Kattints ide a Honvéd TV legfrissebb adásaiért!
Budapest Honvéd klubkártya kiváltás
Adója 1%-val támogassa a kispesti utánpótlást!

Fotók

tovább a fotógalériákhoz!