aktuális híreink

Vadócz Krisztián is a Honvéd játékosa lett!

13 év után tér vissza nevelőegyesületéhez a válogatott futballista.

2018-07-05 21:02:00

Válogatott labdarúgóval, ráadásul korábbi Honvéd-kedvenccel erősít klubunk, hiszen Honvéd megegyezett Vadócz Krisztiánnal, így a 33 esztendős középpályás újra a Bozsik Stadionban futballozik majd!

Vadócz Krisztián már 17 évesen debütált a Honvéd felnőttcsapatában, majd három évvel később a francia Auxerre csapatához igazolt. A kiváló rúgótechnikájú középpályás tíz ország tizenegy csapatánál fordult meg az elmúlt években, legutóbbi a hongkongi Kitschee profija volt. A 42-szeres válogatott labdarúgó néhány hete már a Honvéddal gyakorol, hiszen minden nyáron itt készül(t), most viszont nemcsak edzett Kispesten, hanem játszik is majd az együttesben, amellyel egyéves megállapodást írt alá.

„Az évek során mindig egy kicsivel közelebb és közelebb kerültünk egymáshoz, aztán most van egy feladat, a nemzetközi kupában kéne haladni egy-két kört, hogy ne csak a Honvédról, hanem a magyar futballról is jókat mondjanak, így tud a labdarúgásunk közelebb kerülni a nemzetközi mezőnyhöz, ez egy kihívás számomra is – mondta Vadócz Krisztián. – Akárhol van az ember a világban, megmaradnak a kispesti érzések, én honvédos vagyok, ezt tudja rólam mindenki. Viszont nem az a lényeg, hogy én hogyan érzem magam, nekem az lesz a fontos, hogy milyen játékosnak látnak majd. Ekörül forog az agyam, meg kell mutatnom, hogy jó futballista vagyok.”

Vadócz Krisztián a Honvéd hatodik nyári igazolása, korábban Uzoma Eke, Holdampf Gergő, Fousseni Bamba, Batik Bence és Dino Skvorc kötelezte el magát az együtteshez. A Vadócz Krisztiánnal készített interjúnkat itt olvashatják.

Vadócz Krisztiánt üdvözöljük újra a Honvédnál, és sok sikert kívánunk neki régi-új klubjában!

VADÓCZ Krisztián

Született: 1985. Május 30.

Magasság: 188 cm

Posztja: középső középpályás


honvéd tv

Budapest Honvéd Youtube csatorna
A Bozsik Stadion bontásának újabb fázisa - kattintson a lejátszáshoz!
Kattints ide a Honvéd TV legfrissebb adásaiért!
Budapest Honvéd klubkártya kiváltás
Adója 1%-val támogassa a kispesti utánpótlást!

Fotók

tovább a fotógalériákhoz!