aktuális híreink

Változott az időpont

Két órával hamarabb kezdődik az Európa-liga-mérkőzés

2018-07-20 15:02:00

Noha eredetileg július 26-án csütörtökön 21 órától játszott volna a Budapest Honvéd FC a luxemburgi Progrés ellen az Európa-ligában, a klubunk azt kérte, hogy kezdődjön korábban a találkozó. Mivel a televíziónak és a luxemburgi együttesnek sem volt ellenvetése, illetve az UEFA is elfogadta az időpontmódosítást, ezért immár hivatalos, hogy 19 órától kezdődik a párharc első mérkőzése. A visszavágót augusztus 2-án szintén 19 órától rendezik.

A találkozóra a jegyeket mától lehet megvásárolni. A belépők ugyanannyiba kerülnek, mint a Bozsik Stadionban megrendezésre kerülő NB I-es mérkőzéseinkre, így a Családi és az 1909 szektorokba 2000 Ft, a Puskás tribünre 3000 Ft, a páholyokba pedig 5000 Ft. A diák és nyugdíjas jegyek 800 Ft-ba kerülnek és kizárólag csak a Családi és az 1909 szektorokba válthatók. Az UEFA szabályainak történő megfelelés miatt a meccsre csak az ülőhelyekre lehet belépőt venni, így a Kispest szektor nem üzemel. Az Európa-liga-találkozóira a bérletek nem érvényesek!

A nemzetközi porondon négy fordulót kellene sikerrel megvívni a csoportkör eléréséhez, s ha úgy alakul a szereplés, akkor a Honvéd mind a négy hazai mérkőzését a Bozsik Stadionban játszhatja majd.


honvéd tv

Budapest Honvéd Youtube csatorna
A Bozsik Stadion bontásának újabb fázisa - kattintson a lejátszáshoz!
Kattints ide a Honvéd TV legfrissebb adásaiért!
Budapest Honvéd klubkártya kiváltás
Adója 1%-val támogassa a kispesti utánpótlást!

Fotók

tovább a fotógalériákhoz!