aktuális híreink

Vendégsiker

Bp. Honvéd – Dunaszerdahelyi AC 0-2

2015-03-27 18:00:45

Bp. Honvéd – Dunaszerdahelyi AC 0-2 (0-0)

Bozsik Stadion, 100 néző, Vezette: Erdős József

Gól: Brasen (2).

 

BHFC: Kemenes (Relu) – King, Ignjatovics (Miskei), Kosznics, Projics, Jean-Pierre, Hidi, Nagy G., Meza – Izazola (Ontivero), Palacios (Tóth B.).

DAC: Pernecky – Tóth M., Starka, Ujlaky, Pape – Turna, Brasen, Stepanovsky – Majernik, Szarka.

Kiállítva: Ontivero, illetve Sesar.

Az NB III-as csapat 1-0-s győzelme jó előzmény volt a 16 órakor kezdődött nemzetközi barátságos mérkőzésnek. Marco Rossinak azonban nem volt könnyű dolga, hiszen a sok hiányzó miatt nehéz volt összeállítani a csapatot. Az olasz mester nem számíthatott Anibal Godoy és Marku Kristi játékára, mindketten válogatott kötelezettség miatt maradtak távol. Sérülés miatt Czuczi, Botka, Baráth, Punosevac, Elez és Holender sem játszhatott. Vécsei, Lőrinczy és Prosser pedig az NB III-as együttest erősítette.   

A találkozó első eseménye Vojtech Horváth kapufája volt, a dunaszerdahelyi csatár szabadrúgásból találta el a lécet. A 14. percben Brasen próbált Kemenes eszén túljárni, de kapusunk nem dőlt be a próbálkozásnak. A szlovák később is tett egy kísérletet, de kapusunk ezúttal is helyén volt. A félidő derekán Nagy Gergőnek volt egy ígéretes vállalkozása, de a szerdahelyi kapus védte a lövést.

Marco Rossi a szünetben kettős cserét hajtott végre. Palacios és Ignjatovics helyére Tóth B., és Miskei állt be. A második félidő elején Izazola lövése jelentette az első eseményt, majd a vendégek egyre veszélyesebben támadtak, aminek az lett az eredménye, hogy Brasen megszerezte a vezetés a dunaszerdahelyieknek. Marco Rossi az 57. percben Nagy Gergő helyére Dékányt hozta be. A 72. percben Izaola helyére Ontivero állt be, akit most láthatott először a kispesti közönség, igaz nem sokáig, mert 3 perccel később összetűzésbe került a szintén csereként beállt Sesarral. Erdős játékvezető kiállította mind a két játékost. A 75. percben újabb csere következett, Hidi helyére a fiatal Mátyás állt be. A meccs hajrájában Brasen újabb gólt szerzett, amivel beállította a végeredményt. 


honvéd tv

Budapest Honvéd Youtube csatorna
A Bozsik Stadion bontásának újabb fázisa - kattintson a lejátszáshoz!
Kattints ide a Honvéd TV legfrissebb adásaiért!
Budapest Honvéd klubkártya kiváltás
Adója 1%-val támogassa a kispesti utánpótlást!

Fotók

tovább a fotógalériákhoz!