aktuális híreink

Visszatérés győztes góllal

Több mint három hónap után játszhatott újra tétmeccset Pölöskei Zsolt

2018-11-08 14:25:00

Budapest Honvéd-MFA II–Kozármisleny 1–0. Gólszerző: Pölöskei.

Több mint három hónap elteltével játszhatott újra tétmérkőzést Pölöskei Zsolt, aki a július 29-én rendezett, Kisvárda elleni bajnoki bemelegítés során sérült meg. A térdsérülést porcműtét követte, s noha úgy tűnt, hogy szeptember végén, október elején visszatérhet a középpályás, végül csak november 4-én léphetett újra pályára.

„Kicsit elhúzódott a felépülésem, ahhoz képest, amit az elején mondtak, de a lényeg, hogy végre újra játszhattam és visszatértem, jó érzés volt ismét pályán lenne. Igaz, az NB III-as csapatban, de tétmérkőzést játszhattam – mondta Pölöskei Zsolt. – Van még egy kis lemaradásom, azért három hónapot kihagytam, de azon dolgozom, hogy minél hamarabb utolérjem a srácokat.”

Pölöskei Zsolt hozzátette, azért is jött rosszkor a sérülés, mert a komplett felkészülést végigcsinálta, és rögtön a szezon elején kidőlt, most meg csak az ősz vége felé térhet vissza, öt bajnoki és egy kupamérkőzéssel az idény vége előtt.

„Fizikai lemaradásom is van még, és a formám sem olyan, mint a szezon elején volt, de összességében nem vagyok rossz állapotban, innentől kezdve már Supka Attilán is múlik, hogy mikor kerül vissza a csapatba. Örömteli, hogy ennyire jól szerepeltünk eddig, ami viszont azt is jelenti, hogy jóval nehezebb lesz visszakerülni – tette hozzá Pölöskei Zsolt, aki a cikk elején említett győztes gól történetét is megosztotta velünk. – Májer Milán tologatta a labdát úgy 25 méterre az ellenfél kapujától, beindultam elé, hogy passzolhasson, aztán úgy döntött, hogy lő, és ahogy ellőtte, én belefutottam a labdába, s rólam pattant be a hosszú sarokba.”


honvéd tv

Budapest Honvéd Youtube csatorna
A Bozsik Stadion bontásának újabb fázisa - kattintson a lejátszáshoz!
Kattints ide a Honvéd TV legfrissebb adásaiért!
Budapest Honvéd klubkártya kiváltás
Adója 1%-val támogassa a kispesti utánpótlást!

Fotók

tovább a fotógalériákhoz!