aktuális híreink

Voltak jó teljesítmények

A helyzetkihasználáson kell javítani, illetve még nagyobb figyelemre van szükség.

2018-06-30 20:28:00

Egy nullás vereséget szenvedett a Beitar Jerusalem elleni felkészülési mérkőzésen a Bp. Honvéd, amelyet Telkiben, zárt kapuk mögött játszott a csapatunk, s amelyen a vereség ellenére látott biztató jeleket Supka Attila vezetőedző.

„Az első félidőben aránylag jó volt a játék, abban az időszakban nem voltak problémáink – kezdte a szakember. – Jól építettük fel a játékunkat, rendben volt a labdakihozatal, masszív volt a védekezésünk. Igazából a második félidőben volt egy-két hiba, amelyből az ellenfél tudott helyzeteket kialakítani és egy ilyen hiba után kaptuk a gólt is. Nem figyeltünk, nem vettük fel jól az embereket, ami ismétlődő hiba. Beszéltünk is már róla, gyakoroltunk is, hogy ne legyen máskor ilyen, bízom benne, hogy rövid időn belül ezeket ki tudjuk javítani, ha majd meglesznek azok a játékosok, akik biztosan maradnak nálunk.”

Supka Attila a Beitar ellen is tesztelt több próbajátékost, s egyúttal többtől el is köszön a klub, a „próbázók” közül Igor Cukovic és Tomas Pilik marad, ők a jövő héten még bizonyíthatnak a szakvezetőnek.

„Nem könnyű úgy csapatot építeni, hogy egyelőre bizonyos posztokra hiányoznak még a megfelelő játékosok, így azokra is kevesebb idő jut, akik biztosan velünk lesznek a folytatásban – folytatta Supka Attila. – Közülük viszont többen is jó teljesítményt nyújtottak, Holender, Kamber, Uzoma, a középpályán Gazdag, de a védekező középpályás feladatait a most igazolt Bamba is jól oldotta meg. Danilo sokat dolgozott támadásban, de még nincs meg a partnere a játékban. Elég sok helyzetet dolgozunk ki, viszont ki is maradnak ezek a lehetőségek.”

A Honvéd a jövő héten két felkészülési mérkőzést játszik, mindkettőre a Bozsik Stadionban kerül sor és ezek a találkozók nyilvánosak lesznek.  Július 4-én az FC Nitra, míg 7-én a Zlate Moravce lesz a Honvéd ellenfele, a találkozókra a belépő 1000 forint, mindkét meccs 17 órakor kezdődik. A pénztárak a jövő héten a mérkőzések napján és július 6-án tartanak nyitva.

Azok a szurkolóink, akik már megváltották a 2018–2019-es szezonra érvényes bérleteket, ingyenesen tekinthetik meg a jövő heti találkozókat.

A pénztárak nyitva tartása

2018. július 4., szerda: 15 órától

2018. július 6., péntek: 16–19

2018. július 7., szombat: 15 órától


honvéd tv

Budapest Honvéd Youtube csatorna
A Bozsik Stadion bontásának újabb fázisa - kattintson a lejátszáshoz!
Kattints ide a Honvéd TV legfrissebb adásaiért!
Budapest Honvéd klubkártya kiváltás
Adója 1%-val támogassa a kispesti utánpótlást!

Fotók

tovább a fotógalériákhoz!