aktuális híreink

Zsebben a három pont

Ivan Lovric a győzelem mellett annak is örül, hogy visszaszereztük a harmadik helyet

2019-02-10 09:38:00

Ivan Lovric az őszi idényben az NB III-as csapatunkat erősítette, tavaszra azonban újra beverekedte magát a kezdőcsapatba. A horvát-magyar védő másodvirágzását élve a csapat egyik erősségének bizonyult. A Budapest Honvéd–PAFC mérkőzés után – miközben a szurkolótábor ünnepelte a csapatot – Lovric értékelte a találkozót.

„Jól kezdtük a meccset és az első félidőben jól is játszottunk – kezdte a rutinos védő. – Kétszer is bevettük az ellenfél kapuját és a játékunkban benne volt a további gólszerzés lehetősége. Sajnos a szünet után rosszul folytattuk, a passzok sokszor pontatlanok voltak, a rivális többször is eljutott a kapunkig, igaz helyzeteket nem igen tudtak kialakítani. Egy megpattanó labda ugyan utat talált a kapunkba, de a csapat jól küzdött nem engedte kiegyenlíteni az ellenfelet. A legfontosabb, hogy a zsebünkben van a három pont. Nagyon örülök, hogy visszaszereztük a három helyet, most már csak ott kell maradnunk."

Ivan Lovric egy mondat erejéig kitért a két gólt szerző Holender Filipre is. 

„Filip egyre jobb teljesítményt nyújt, amióta bemutatkozott a magyar válogatottban, szinte szárnyal. Ezúttal mindkét gólunkat ő szerezte, egyértelműen a csapat erősségévé nőte ki magát.”


honvéd tv

Budapest Honvéd Youtube csatorna
A Bozsik Stadion bontásának újabb fázisa - kattintson a lejátszáshoz!
Kattints ide a Honvéd TV legfrissebb adásaiért!
Budapest Honvéd klubkártya kiváltás
Adója 1%-val támogassa a kispesti utánpótlást!

Fotók

tovább a fotógalériákhoz!