Sajtó

A klub címe: 1194 Budapest, Puskás Ferenc u. 1-3.

Telefon: +36-1/357-6738
Fax.: +36-1/357-6737

Információ: sajto@bhfc.hu

Akkreditációs menetrend

A Budapest Honvéd mérkőzéseire továbbra is a klub honlapján a keresztül, a „SAJTÓ” menüpontban található „Sajtóregisztráció” kitöltésével lehet akkreditálni.

Külön szabályok vonatkoznak a televíziós társaságok akkreditációjára, ehhez az MLSZ szabályzatai alapján a jogtulajdonos televíziós társaságok írásbeli hozzájárulása szükséges. Ezt a megállapodást az adott mérkőzés előtti munkanap 10 óráig kell elküldeni a sajto@bhfc.hu  e-mail címre, majd utána ki kell tölteni az akkreditációs felületet. A Magyar Rádió munkatársai számára viszont szintén kötelező kitölteni az akkreditációs felületet.

A Budapest Honvéd mérkőzéseire az akkreditációs igényeket továbbra is az adott mérkőzést megelőző napon 12 óráig kell elküldeni. A később érkező igénylésekkel semmilyen esetben nem áll módunkban foglalkozni.

Az akkreditációs sorrend

– Első körben azoknak a médiumoknak a kérelmeit bíráljuk el (természetesen ebbe a kalapba esnek bele a vendégcsapat sajtóosztályának a munkatársai), akik eddig is rendszeresen, a helyszínről tudósítottak a Budapest Honvéd mérkőzéseiről. 

– A kiemelt médiumok mellett elsőbbség illeti az adott ellenfélről beszámoló napilapok, illetve portálok kérelmeit.

– Az országos, illetve a Honvéd mérkőzéseiről rendszeres tudósító, továbbá az ellenfélről beszámoló médiumok után következnek a kiemelt hír- és sportportálok, napilapok, s az egyéb médiumok.

Az akkreditácós kérelmek határideje a találkozó előtti nap 12:00 óra, ezt követően pedig értesítjük a különböző médiumok munkatársait a kérelmek elfogadásáról, illetve elutasításáról.

További fontos információ, hogy az elmúlt évekhez hasonlóan, továbbra sem sajtónyilvánosak a Budapest Honvéd edzései.

Budapest Honvéd sajtóosztály

► Sajtóregisztráció

► Sajtórend


Nagyobb térképre váltás

honvéd tv

Budapest Honvéd Youtube csatorna
A Bozsik Stadion bontásának újabb fázisa - kattintson a lejátszáshoz!
Kattints ide a Honvéd TV legfrissebb adásaiért!
Budapest Honvéd klubkártya kiváltás
Adója 1%-val támogassa a kispesti utánpótlást!

Fotók

tovább a fotógalériákhoz!