Sajtó

A klub címe: 1194 Budapest, Puskás Ferenc u. 1-3.

Telefon: +36-1/357-6738
Fax.: +36-1/357-6737

Információ: sajto@bhfc.hu

Akkreditációs menetrend

A Budapest Honvéd mérkőzéseire továbbra is a klub honlapján a keresztül, a „SAJTÓ” menüpontban található „Sajtóregisztráció” kitöltésével lehet akkreditálni.

Külön szabályok vonatkoznak a televíziós társaságok akkreditációjára, ehhez az MLSZ szabályzatai alapján a jogtulajdonos televíziós társaságok írásbeli hozzájárulása szükséges. Ezt a megállapodást az adott mérkőzés előtti munkanap 10 óráig kell elküldeni a sajto@bhfc.hu  e-mail címre, majd utána ki kell tölteni az akkreditációs felületet. A Magyar Rádió munkatársai számára viszont szintén kötelező kitölteni az akkreditációs felületet.

A Budapest Honvéd mérkőzéseire az akkreditációs igényeket továbbra is az adott mérkőzést megelőző utolsó munkanapon 12 óráig kell elküldeni. A később érkező igénylésekkel semmilyen esetben nem áll módunkban foglalkozni.

Az akkreditációs sorrend

- Első körben azoknak a médiumoknak a kérelmeit bíráljuk el (természetesen ebbe a kalapba esnek bele a vendégcsapat sajtóosztályának a munkatársai), akik eddig is rendszeresen, a helyszínről tudósítottak a Budapest Honvéd mérkőzéseiről. Az említett szerkesztőségek maximum két újságírói és egy fotós akkreditációt kaphatnak (a másik két kategóriába eső médiumok 1 újságíró és 1 fotós akkreditációt kérhetnek), ha az igényléssel minden rendben van.
Első körös médiumok: MTI, Magyar Rádió (két technikai munkatárs és egy riporter) Nemzeti Sport, Nemzeti Sport Online, illetve az adott nem fővárosi ellenfél mindennapjairól beszámoló megyei napilap és annak online kiadása.

- Kiemelt internetes hír- és sportportálok, közéleti napilapok.

- Egyéb médiumok.

Fontos tudnivaló, hogy csak azoknak a sajtómunkatársaknak jelzünk vissza az akkreditációs határidő lejárta után, akiknek az igénylését nem áll módunkban elfogadni vagy egyéb okok (például helyhiány) miatt nem tudjuk elfogadni. A fotósoknak (akiknek igazolványért cserébe adunk mellényt, amit a mérkőzés után lehet visszacserélni) a találkozó előtt, az akkreditációs pontnál, elismervényt kell aláírniuk, amiben tájékoztatást kapnak a munkavégzésük feltételeiről. Ha ez megtörtént, utána vehetik át a mellényüket, ellenkező esetben nem járulunk hozzá a munkavégzésükhöz.

Az akkreditációs pont inden mérkőzés előtt 1 órával nyílik meg a főbejárat mellett.

További fontos információ, hogy az elmúlt évekhez hasonlóan, továbbra sem sajtónyilvánosak a Budapest Honvéd edzései.

Budapest Honvéd sajtóosztály

► Sajtóregisztráció

► Sajtórend


Nagyobb térképre váltás

honvéd tv

Budapest Honvéd Youtube csatorna
HEMI CHAT - kattintson a lejátszáshoz!
Kattints ide a Honvéd TV legfrissebb adásaiért!
Budapest Honvéd klubkártya kiváltás
Adója 1%-val támogassa a kispesti utánpótlást!

Fotók

tovább a fotógalériákhoz!