aktuális híreink

„Csalódott vagyok”

Gazdag Dánielt bántja a vereség, és a gólpassznak sem tud örülni

2019-02-17 09:44:00

Korán vezetést szereztünk a DVTK otthonában, hiszen alig telt el negyedóra, amikor Danilo neve felkerült az eredményjelzőre, sőt a brazil csatár kis híján újabb gólt szerzett, de végül nem sikerült dupláznia. Szünet után a hazaiak aktívabbak lettek (Danilót sérülés miatt le kellett cserélni),, és aztán szinte a semmiből kiegyenlítettek a miskolciak, majd a vezetést, s egyúttal a győzelmet is megszerezték  

„Nagyon csalódott vagyok, hogy ezt a meccset nem tudtuk behúzni – kezdte meglehetősen dühösen a középpályás. – Az első félidőben mi irányítottuk a játékot, a másodikban viszont visszahúzódtunk, aminek meg is lett az „eredménye”, kaptunk két gólt. Az egyenlítő találat után az önbizalmunk visszaesett, nem mertük játszani a saját játékunkat. Nem tudtunk elég helyzetet kialakítani az ellenfél kapuja előtt.”

Középpályásunk ezúttal is a csapat egyik legjobbja volt, Danilo gólja előtt pedig őt indította Heffler Tibor, majd Gazdag a labdát a kapus mellett elpasszolva hozta helyzetbe a támadót.

„Korán vezetést szereztünk – idézte fel a gólt Gazdag Dániel. – Egy kifejelt labda Hefflerhez került, beindultam az üres területre a védők mögé, jól jött a laszti, át tudtam venni, próbáltam úgy ellőni, hogy aki belül érkezik – Danilo, vagy valaki más –, az ziccerbe tudjon kerülni. Sikerült és szerencsére gól is lett belőle, bár ennek a gólpassznak most nem tudok igazán örülni.”

 


honvéd tv

Budapest Honvéd Youtube csatorna
A Bozsik Stadion bontásának újabb fázisa - kattintson a lejátszáshoz!
Kattints ide a Honvéd TV legfrissebb adásaiért!
Budapest Honvéd klubkártya kiváltás
Adója 1%-val támogassa a kispesti utánpótlást!

Fotók

tovább a fotógalériákhoz!