aktuális híreink

Jegyinfók a kupadöntőre

Legyünk minél többen! Szerdán, csütörtökön és pénteken is árusítjuk a finálé belépőit

2019-05-20 11:12:00

Szépen fogynak a jegyek a kupadöntőre, de azért továbbra is bőven van még hely a Groupama Aréna Honvéd-szurkolóknak fenttartott részében, s bízunk benne, hogy minél többen buzdítják majd a csapatot a szezon (egyik) legfontosabb találkozóján. A belépőket a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, illetve a TEX-irodákban is meg lehet vásárolni, klubunk pedig a héten három napon is árusítja a jegyeket az immár megszokott helyen, az MTK stadionjában Sport utcai pénztárában.

A pénztár május 22-én, 23-án és 24-én is 16–19 óra között lesz nyitva, a jegyvásárláshoz klubkártya nem szükséges, személyes azonosításra alkalmas igazolvány viszont igen, s a rendezők kérik a szurkolókat, hogy az igazolvány a mérkőzésen is legyen náluk, a beléptetésnél ugyanis ellenőrizhetek ezt.

 

Az Új Hidegkuti Nándor Stadion Sport utcai pénztárának nyitvatartása

Május 22., 23., 24. (szerda, csütörtök, péntek): 16–19

A pénztárban a kupadöntő jegyeit árusítjuk, és a 2019–2020-as szezonra érvényes bérleteket is megvásárolhatják a drukkereink.


MINDEN, amit a kupadöntőről tudni érdemes:

Jegyvásárlás: interneten keresztül meccsjegy.mlsz.hu oldalon, személyesen a TEX irodákban, továbbá az Új Hidegkuti Nándor Stadionban, az elővétel időpontjáról pedig a honlapunkon lehet tájékozódni.

Szektorok: az MLSZ döntése alapján a B2–C4 szektorokban foglalhatnak helyet a szurkolóink, a Honvéd-tábor helye pedig a B2, B3, C1 szektorokban lesz majd, így a szurkolók arra kérnek mindenkit, hogy aki a táborból szeretné kupagyőzelembe hajszolni a csapatot, az ide váltsa meg a belépőjét.

Jegyárak: A B2–C2 szektorokba 2500, míg a C3–C4 szektorokban 3500 forintba kerülnek a belépők. A jegyvásárláshoz klubkártya nem, személyes azonosításra alkalmas igazolvány azonban szükséges, s a rendezők kérik a szurkolókat, hogy az igazolvány a mérkőzésen is legyen náluk, a beléptetésnél ugyanis ellenőrizhetek ezt.

Szurkolói informácók: a tábor közös találkozót és vonulást is szervez a fináléra, erről ITT lehet bővebb információkat találni. A találkozó helyszíne a Bálna lesz, időpontja május 25., szombat 12:00 óra, és a szurkolók 17:00 órakor indulnak a Groupama Arénához. A szervezők kérik az autóval érkező drukkereket, hogy a Népligetben, illetve Szent László Kórház és környékén parkoljanak, amennyiben viszont van rá mód, a tömegközlekedést részesítsék előnyben.


honvéd tv

Budapest Honvéd Youtube csatorna
A Bozsik Stadion bontásának újabb fázisa - kattintson a lejátszáshoz!
Kattints ide a Honvéd TV legfrissebb adásaiért!
Budapest Honvéd klubkártya kiváltás
Adója 1%-val támogassa a kispesti utánpótlást!

Fotók

tovább a fotógalériákhoz!