aktuális híreink

Rendőrségi tájékoztató

Különbuszok viszik a Honvéd-szurkolókat Újpestre

2019-04-16 15:09:00

Az Újpest FC–Budapest Honvéd labdarúgó-mérkőzés 2019. április 20-án 17:00 órai kezdettel kerül megrendezésre a Bp. IV. kerület Megyeri u. 13. szám alatt lévő Szusza Ferenc Stadionban. 

A vendégszurkolóknak a mérkőzésre érkezésének megkönnyítése érdekében a gépjárművel utazó szurkolók felvezetését illetőleg kísérését tervezzük a Labdarúgó úti vendégbejárathoz, illetőleg biztosítjuk a Labdarúgó út lezárt részén a szervezettszerű parkolást, ahol felügyelni is tudjuk a gépkocsikat.

Kérjük, hogy azok a szurkolók, akik a klub által megszervezett utazást igénybe kívánják venni, a mérkőzés napján 14:00 óra és 15:00 óra között a Budapest XIX. kerület Kőbánya-Kispest metró végállomásnál gyülekezzenek, ahonnan az érkezőket a stadionhoz kísérjük a külön buszokkal. A konvoj legkésőbb 15:00 órakor indul, hogy a vendégszurkolók a mérkőzés kezdetéig rendbe be tudjanak lépni szektorukba.

Kérjük, hogy azok, akik nem kívánják igénybe venni a felvezetést, vagy gépkocsival Budapest területéről érkeznek, azok ne a Megyeri út felől közelítsék meg a Stadion, hanem a Baross u. felől az Irányi Dániel utcán keresztül a Labdarúgó utcába, vagy a Baross utcába a Fülek u. és Irányi u. közötti szakaszon parkolják le a gépkocsikat és onnan, az újonnan kialakított IV-es kapun keresztül lépjenek be a Stadion területére.


Köszönjük megértésüket!

BRFK IV. ker. Rendőrkapitányság                          

 

  

 

 

 

  


honvéd tv

Budapest Honvéd Youtube csatorna
A Bozsik Stadion bontásának újabb fázisa - kattintson a lejátszáshoz!
Kattints ide a Honvéd TV legfrissebb adásaiért!
Budapest Honvéd klubkártya kiváltás
Adója 1%-val támogassa a kispesti utánpótlást!

Fotók

tovább a fotógalériákhoz!