aktuális híreink

Sikeres közbeszerzés

Elkezdődhet az új Bozsik Stadion építése

2018-10-11 10:15:00

Jó hírekről tudunk beszámolni a Bozsik Stadiont illetően, hiszen a Közbeszerzési Hatóság tájékoztatása szerint sikeres volt a Budapest Honvéd új létesítményére kiírt közbeszerzési eljárás, így a Pharos 95 Sportpályaépítő Kft. és a West Hungária Bau Kft. építheti fel klubunk új stadionját.

A stadion a legmodernebb, UEFA Category 4-es, illetve az MLSZ I. osztály A-kategóriájának megfelelő minősítésű lesz, minimum 8000 néző befogadására alkalmas. A fedett lelátóval rendelkező létesítményben, valamint a háromemeletes főépületben szociális, illetve szolgáltató egységek is helyet kapnak. A stadionépítésre érkezett ajánlati ár 11.7 milliárd forint.

A Bozsik Stadion bontása és az új létesítmény felépítése előtt hamarosan sor kerülhet a Budapest Honvéd új utánpótláscentrumának átadására, s amint ez megtörténik, csapatunk átköltözik a minden igényt kielégítő komplexumba. Utána pedig elkezdődhet a Bozsik Stadion építése, így a Honvéd egy, a csapathoz méltó, modern létesítményben játszhatja majd a meccseit. Ha minden a tervek szerint alakul, akkor a Honvéd 2020-ban játszhat ismét a Bozsik Stadionban.

Az új Bozsik Stadion kapcsán George F. Hemingway az InfoRádiónak nyilatkozott, a beszélgetést itt lehet meghallgatni.

181011 SPO1 1145 Új Bozsik Stadion - Hemingway int DZST.MP3


honvéd tv

Budapest Honvéd Youtube csatorna
A Bozsik Stadion bontásának újabb fázisa - kattintson a lejátszáshoz!
Kattints ide a Honvéd TV legfrissebb adásaiért!
Budapest Honvéd klubkártya kiváltás
Adója 1%-val támogassa a kispesti utánpótlást!

Fotók

tovább a fotógalériákhoz!